Arel1
Hectopat
Rtx 3070'dir o muhtemelenİşlemcinin sürücüsü yok bir şeyi yok zaten neden AMD istemiyorsunuz? 5600 daha iyi. Ayrıca 3060 daha iyi falan değil.
Rtx 3070'dir o muhtemelenİşlemcinin sürücüsü yok bir şeyi yok zaten neden AMD istemiyorsunuz? 5600 daha iyi. Ayrıca 3060 daha iyi falan değil.
kral ben demiyorum ki bana kalsa 4060 her türlü daha iyiİşlemcinin sürücüsü yok bir şeyi yok zaten neden AMD istemiyorsunuz? 5600 daha iyi. Ayrıca 3060 daha iyi falan değil.
arkadaslar isteNeyi tam olarak iyi?
Bütçe kesin değil ama 17K-20K arası diye düsünüyorum.
Kral ben demiyorum ki bana kalsa 4060 her türlü daha iyi
Arkadaşlar iste![]()
Gayet uygun bir sistem bu arada.Hocam ModArt-X17 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM bu sistemi öneririm o zaman ayrıca AMD tercihiniz olmayabilir fakat sizin attıgınız sistemdeki işlemciden kat kat daha iyi AMD ön yargısı oluşmasın özellikle işlemci konusunda benim de önceden önyargım vardı ama gayet iyi işlemcileri var.
Ben bir sene önce 3060lısını bu fiyata almıştım.Gayet uygun bir sistem bu arada.
Gayet uygun bir sistem bu arada.
Hocam ModArt-X17 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM bu sistemi öneririm o zaman ayrıca AMD tercihiniz olmayabilir fakat sizin attıgınız sistemdeki işlemciden kat kat daha iyi AMD ön yargısı oluşmasın özellikle işlemci konusunda benim de önceden ön yargım vardı ama gayet iyi işlemcileri var.
Fakat kasadan dolayı psu üzebilir kasa değişmesi lazım.Stok sınırlı özel sistem.
eywallah kral. 550w yetermi bu kasaya acabaHocam ModArt-X17 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM bu sistemi öneririm o zaman ayrıca AMD tercihiniz olmayabilir fakat sizin attıgınız sistemdeki işlemciden kat kat daha iyi AMD ön yargısı oluşmasın özellikle işlemci konusunda benim de önceden önyargım vardı ama gayet iyi işlemcileri var.
Yeterli olmasa koymazlar zaten merak etme.eywallah kral. 550w yetermi bu kasaya acaba
Yeterli olmasa koymazlar zaten merak etme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.