Elektronik i3 13100F - RTX 4060 sistem 15.499 TL

Bu sistem için özelleştirme yaparak +1000 TL ile gamepower 550w 80+ psu kasasını satın aldım. Sonradan formda gezerken vento 650w 80+ psu kasasını gördüm +1428 TL vererek bunu da alabiliyordum iletişime geçip sipariş değişimi yapmalı mıyım yoksa Gamepower yeterli olur mu? @Prime777 @237969 @Uras_Koç

Güç kaynağı belli en azından.
Değişin hocam.

1697738213987.png

Güç kaynağı belli en azından.
Değişin hocam.

Eki Görüntüle 1983149
Diğerinde fsp varmış ben bari bronz sertifikası var diye bunu seçmiştim eğer yapmaya başlamadılarsa değiştirsinler. Orjinal hiper kasası için psu değişimi istedim, psu kasaya monteli geliyor değişim imkanı yok dediler. Cevabınız için teşekkür ederim. Dün yazamadım konu açmak istedim 1 gün ban yedim, yeni hesap açayım dedim 1 gün ban daha yedim. O yüzden biraz uzadı.

Diğerinde FSP varmış ben bari bronz sertifikası var diye bunu seçmiştim eğer yapmaya başlamadılarsa değiştirsinler. Orijinal Hiper kasası için PSU değişimi istedim, PSU kasaya monteli geliyor değişim imkanı yok dediler. Cevabınız için teşekkür ederim. Dün yazamadım konu açmak istedim 1 gün ban yedim, yeni hesap açayım dedim 1 gün ban daha yedim. O yüzden biraz uzadı.

Kasa değişimi yapmadan gönderirlerse bayağı uğraşırsınız halletmeye çalışın en kısa sürede.

konuda herkes team t-force yükseltmesi yaparak alın demiş. Apacer sıkıntılı bir ram mi t-force tavsiyesi için belirli sebep var mı ? bende h610m-g ve Frisby FC-9320G(600w) yükseltmesi yaparak bu sistemi aldım fakat ram yükseltmesi yapmadım Apacer 2x16 olarak bıraktım. anakart ve psu araştırdım fakat ram araştırma gereği duymamıştım

Konuda herkes Team T-Force yükseltmesi yaparak alın demiş. Apacer sıkıntılı bir RAM mi t-Force tavsiyesi için belirli sebep var mı? Bende H610M-G ve Frisby FC-9320G(600W) yükseltmesi yaparak bu sistemi aldım fakat RAM yükseltmesi yapmadım Apacer 2x16 olarak bıraktım. Anakart ve PSU araştırdım fakat RAM araştırma gereği duymamıştım.

Ekstra fazla MHz içindi ve ucuzdu, daha tavsiye edilendi kalitesi.

Frisby olan PSU maalesef kötü. Değiştirirsen iyi olur. Kasa mesh de olsa ve soğutma destekleri umurunda değilse, Frisby de olsa fark etmez.

Ekstra fazla MHz içindi ve ucuzdu, daha tavsiye edilendi kalitesi.

Frisby olan PSU maalesef kötü. Değiştirirsen iyi olur. Kasa mesh de olsa ve soğutma destekleri umurunda değilse, Frisby de olsa fark etmez.

şimdi fark ettim 3600müş t-force 80tl farka değebilirmiş :) bende Apacer da bir sıkıntı var diye yorumlamıştım.

maalesef sipariş yola çıkmış frisby psu hakkında da bir fikrim yoktu. stok/kampanya bitmeden alma telaşı detaylı araştırmaya fırsat vermedi. 4x fan varmış kasada.

Frisby psu hakkında net bir sıkıntı mevcut mu? Değişmesi elzemse tavsiye edebileceğiniz 600w psu var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı