i3-13100F sistem yükte 100 derece oluyor

SCALETTA_Es

Decapat
Daha fazla  
Yakınlarda i3-13100F ile sıfır bir sistem topladım. Bilgisayarla ilk Last of Us part 1 oynuyordum ve dereceyi merak ettim, bir baktım işlemci 100 derece.

İlk başta sorunun fan oturmamıştır diye düşündüm, söktüm güzelce oturttum ve denedim fakat düzelmedi. Stok termal macunu değiştirdim ama nafile. Ben de artık CPU over temp protection ayarını Auto'dan 65 dereceye çektim.

Sizce nasıl çözebilirim? Çok uyuz bir sorun.

Anakart: MSI H610 DDR4.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasada hava akışı nasıl?
Bu kadar ısınması pek normal değil.
Çzemiyorsanız ucuz yollu bir hava soğutma alabilirsiniz.

Yakınlarda i3-13100F ile sıfır bir sistem topladım. Bilgisayarla ilk Last of Us part 1 oynuyordum ve dereceyi merak ettim, bir baktım işlemci 100 derece.

İlk başta sorunun fan oturmamıştır diye düşündüm, söktüm güzelce oturttum ve denedim fakat düzelmedi. Stok termal macunu değiştirdim ama nafile. Ben de artık CPU over temp protection ayarını Auto'dan 65 dereceye çektim.

Sizce nasıl çözebilirim? Çok uyuz bir sorun.

Anakart: MSI H610 DDR4.

Aynı sorun bende de var garantiye gönderdim işlemcim aynı anakart aynı oha sorunu çözebildin mi dostum ben garantiye gönderdim.

Çok değişik işlemci, bazılarında soğuk bazılarında alev alev çalışıyor.
En kötü kule tipi soğutucu alın, normalde oturmaması gibi sebeplerden oluyor, ancak oturttum diyorsunuz.

Çok değişik işlemci, bazılarında soğuk bazılarında alev alev çalışıyor.
En kötü kule tipi soğutucu alın, normalde oturmaması gibi sebeplerden oluyor, ancak oturttum diyorsunuz.

Dostum ben garantiye gönderdim garantisi varken onlar çözsün sorunu gerekiyorsa değiştirsinler soğutucu almayı düşünüyordum ama garantisi varken onlar uğraşsın istedim.

Dostum ben garantiye gönderdim garantisi varken onlar çözsün sorunu gerekiyorsa değiştirsinler soğutucu almayı düşünüyordum ama garantisi varken onlar uğraşsın istedim.

Sorunu yoksa garantiyede yollasan hiçbir şey değişmeyecek, adamlar sorun yok der geri gönderir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı