i3 13100F sistemde Windows 11 mi yoksa Windows 10 mu?

06byndr66

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2x8 GB Corsair Vengeance 3200mhz CL16
SSD veya HDD modeli
Samsung 970 Evo Plus 500Gb
Ekran kartı
Gigabyte RTX 3050 Gaming Oc
Anakart
Asus Prime H610M-A
İşlemci
Intel i3 13100f
Hadi bu konuya bir açıklık getirelim arkadaşlar. 2023'u yarıladık. Sizce şu anda Windows 11 kullanilabilecek bir hale geldi mi yoksa reisten devam mi?

Özellikle Intel'in 12. ve 13. neslinin Windows 11'de daha stabil olduğu söyleniyor. Ama çoğu kullanıcıda Windows 10'u savunmaya devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi bu konuya bir açıklık getirelim arkadaşlar. 2023'u yarıladık. Sizce şu anda Windows 11 kullanilabilecek bir hale geldi mi yoksa reisten devam mi?

Özellikle Intel'in 12. ve 13. neslinin Windows 11'de daha stabil olduğu söyleniyor. Ama çoğu kullanıcıda Windows 10'u savunmaya devam ediyor.

Windows 10 kurun. Windows 11'i ben kullandığımda neredeyse her oyunda drop yiyordum ve boşta 5GB RAM kullanıyordu. Arayüzüne her bakınca kusasım geliyor. O kadar gereksiz hizmet var ki kafayı yersin. Bizim 6 yıldır beklediğimiz işletim sistemi kesinlikle bu olmamalı.

Hocam bu sistemle Windows 11'e geçmeniz en mantıklısı. Windows 10 kullanmayın bana soracak olursanız. Bazı kişiler ön yargı ile yaklaşıyor ki bu düşüncenin kiridir. Sistemin Windows 11 için aşırı iyi. Yakında 23H2 güncellemesiyle beraber daha iyi olacaktır gönül rahatlığı ile geçebilirsiniz.

Hocam bu sistemle Windows 11'e geçmeniz en mantıklısı. Windows 10 kullanmayın bana soracak olursanız. Bazı kişiler ön yargı ile yaklaşıyor ki bu düşüncenin kiridir. Sistemin Windows 11 için aşırı iyi. Yakında 23H2 güncellemesiyle beraber daha iyi olacaktır gönül rahatlığı ile geçebilirsiniz.

YouTube'dan Windows 11'in sıfırdan kurulum için guzel bir video onerir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı