i3-13100F ve RTX 4060 sistem alınır mı?

Sistem bu, alirsam hiçbir şey eklemeden alacagim. Ürün hakkinda bir yorum goremedim o yuzden sormak istiyorum. Veya biraz daha bekleyip RTX 5060 sistem de alabilirim. Sizce hangisi daha mantikli olur? Bu urunun fiyati uygun geldi.

Bu arada hikayeli oyunlar icin alacagim 1080p 75 Hz monitörüm var ust duzey performans gibi bir amacim yok 2-3 sene guncel oyunlari rahat bir sekilde camur olmayan grafiklerle oynayabileyim yeter.
Allah korusun alma

Benim arkadaşımın sistemi neredeyse aynı işlemciside ekran kartıda aynı ama hiçbir darboğaz yaşamadığını söylüyordu emin misinz?

Kanka aynı sistem bende var i3 13100F RTX 4060 8 GB OC vallahi sıkıntı masaüstünde drop yiom ya böyle bir şey mi olur?

Sipariş su anda hazirlaniyor olarak gozukuyor dedigin gibi yapabilirim eger gercekten sikintiliysa.

O zaman süper iade et hemen, hem baktım i5 14400F 248 TL fark istiyor onu seç direk tekrar sipariş ver. He bir de alabiliyorsan bence almalısın o işlemciye güzel bir kule tipi soğutucu veya bütçeyi biraz daha yükseltirim dersen sıvı soğutucu ama kula tipi soğutucuyu alırken kasanın cama olan mesafesini bir araştır ona göre al sığmayabilir.

Kanka aynı sistem bende var i3 13100F RTX 4060 8 GB OC vallahi sıkıntı masaüstünde drop yiom ya böyle bir şey mi olur?

O zaman süper iade et hemen, hem baktım i5 14400F 248 TL fark istiyor onu seç direk tekrar sipariş ver. He bir de alabiliyorsan bence almalısın o işlemciye güzel bir kule tipi soğutucu veya bütçeyi biraz daha yükseltirim dersen sıvı soğutucu ama kula tipi soğutucuyu alırken kasanın cama olan mesafesini bir araştır ona göre al sığmayabilir.
Biraz daha eklese +2 bin filan Intel i7 12600KF alabiliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı