Herkes arkadaşı neden linçlemiş anlayamadım? diğer parçalar gelecek diyor siz hala işin dalgasını geçiyorsunuz. Adam zaten geçiçi süreliğine kullanacağım diyor millet hala o işlemciye o ekran kartı takılır mı diyor şaka gibi. Hayır bozulma olmaz merak etmeyin. Anakart modelini de yazarsanız güzel olur. Daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
Anakart: Pegatron IPXSB-h61.
İşlemci: i3 2100.
RAM: 4 GB 1333 MHz.
Şu anda kullanmakta olduğum sistem bu ve elimde siparişini veripte elimde olan ekran kartı GTX Aero 1070 Ti.
Power Supply: 650 Watt +80 Frisby.
Şimdi bu 2 donanımı benim külüstür kasaya taksam ekran kartı arıza yapar mı veyahut anakart falan bozulur mu? Diğer parçalar 4-5 güne gelecek de onun için dedim.
Anakartınızın Bios'unu 2206 sürümüne yükseltmediyseniz çalışmayacaktır. Birkaç gün önce bende de vardı bu anakart. Bios updatesi olmadığından çalışmadı.
Diğer parçaları 4-5 gün içinde geleceğini söylemiş, büyük ihtimalle ekran kartını eski bilgisayarında denemek istiyor sadece. En azından ben öyle anladım.
MSI GTX 1070 Ti GAMING 256 Bit GDDR5 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI GTX 1070 Ti GAMING 256 Bit GDDR5 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.