i3 2100 kasaya 1070 Ti takılır mı?

Herkes arkadaşı neden linçlemiş anlayamadım? diğer parçalar gelecek diyor siz hala işin dalgasını geçiyorsunuz. Adam zaten geçiçi süreliğine kullanacağım diyor millet hala o işlemciye o ekran kartı takılır mı diyor şaka gibi. Hayır bozulma olmaz merak etmeyin. Anakart modelini de yazarsanız güzel olur. Daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

Son düzenleme:
Anakart: Pegatron IPXSB-h61.
İşlemci: i3 2100.
RAM: 4 GB 1333 MHz.
Şu anda kullanmakta olduğum sistem bu ve elimde siparişini veripte elimde olan ekran kartı GTX Aero 1070 Ti.
Power Supply: 650 Watt +80 Frisby.
Şimdi bu 2 donanımı benim külüstür kasaya taksam ekran kartı arıza yapar mı veyahut anakart falan bozulur mu? Diğer parçalar 4-5 güne gelecek de onun için dedim.

Çok berbat olur deneme bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızın Bios'unu 2206 sürümüne yükseltmediyseniz çalışmayacaktır. Birkaç gün önce bende de vardı bu anakart. Bios updatesi olmadığından çalışmadı.

O fiyata onları nereden buldun söyle de biz de alalım.

Hahaha komik çocuk, 1070 Ti 7 bin liraya satılıyor. 7 bin lira bile etmiyor RX 5700 XT R5 2600 b450.

O fiyata onları nereden buldun söyle de biz de alalım.

Ah, dostum bu epik...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hahaha komik çocuk, 1070 Ti 7 bin liraya satılıyor. 7 bin lira bile etmiyor rx 5700 xt r5 2600 b450.
Hayır 4000 TL'den başlıyor GTX 1070 TI ayrıca RTX 2070S bile 5000TL 7000TL'yi nerden çıkardın?

Son düzenleme:
Bir sıkıntı olmaz ama en fazla GTX 760 gücü alırsın aşırı darboğazlar yaşarsın aldığın sistemin özellikleri nedir? İşlemci anakart RAM vesaire.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı