750 Ti bu işlemcinin tam kombinesi diyorum ama inanmıyorsunuz hadi tedirginlik inanmamazlık ve şansa bırakmama isteğin diyelim git 650 Ti tak rahatına bak yada RX 550 tak.
750 Ti bu işlemcinin tam kombinesi diyorum ama inanmıyorsunuz hadi tedirginlik inanmamazlık ve şansa bırakmama isteğin diyelim git 650 Ti tak rahatına bak ya da RX 550 tak.
3. nesil i7'ler bile şu anda işinin başında manyak gibiler.
Eski Intel işlemcileri seviyorum. Geriye dönük uyumluluk aşırı yüksek. Ben bugün Windows 7 kurmak istesem bazı programlar gereği hemen bu sistem ile tam güç kullanabiliyorum.
Eski Intel işlemcileri seviyorum. Geriye dönük uyumluluk aşırı yüksek. Ben bugün Windows 7 kurmak istesem bazı programlar gereği hemen bu sistem ile tam güç kullanabiliyorum.
750 Ti bu işlemcinin tam kombinesi diyorum ama inanmıyorsunuz hadi tedirginlik inanmamazlık ve şansa bırakmama isteğin diyelim git 650 Ti tak rahatına bak yada RX 550 tak.
Evet doğru 750 Ti da darboğaz yapar ama GTX670 ile aynı darboğazı yapmaz GTX670'in yaptığı darboğaz 750 Ti ile yapılan darboğazdan çok çok daha yüksek olacağı için 750 Ti ile darboğaz olsa dahi bir miktar darboğazı azaltacak seyler yapıp 670'in performansını geçer.