Eimai Theos
Picopat
Voltaj vermeden kendine voltaj veren boşta stok hızın üstünde gezen sapık işlemci. Bunun gibi yıllara meydan okuacak işlemci yaparlar umarım.
İşlemcin yüzde 15 20 falan kullanılıyordur en fazlaben de 1030'un limitlerinde yaşıyorum maalesef.
Eki Görüntüle 1420324
Voltaj vermeden kendine voltaj veren boşta stok hızın üstünde gezen sapık işlemci. Bunun gibi yıllara meydan okuacak işlemci yaparlar umarım.
Eki Görüntüle 1420324
750 Ti bu işlemcinin tam kombinesi diyorum ama inanmıyorsunuz hadi tedirginlik inanmamazlık ve şansa bırakmama isteğin diyelim git 650 Ti tak rahatına bak ya da RX 550 tak.
3. nesil i7'ler bile şu anda işinin başında manyak gibiler.
Eski Intel işlemcileri seviyorum. Geriye dönük uyumluluk aşırı yüksek. Ben bugün Windows 7 kurmak istesem bazı programlar gereği hemen bu sistem ile tam güç kullanabiliyorum.
Hocam demekle olmuyor. Sizde video vs gönderin bizde inanalım.750 Ti bu işlemcinin tam kombinesi diyorum ama inanmıyorsunuz hadi tedirginlik inanmamazlık ve şansa bırakmama isteğin diyelim git 650 Ti tak rahatına bak yada RX 550 tak.
Hocam demekle olmuyor. Sizde video vs gönderin bizde inanalım.
Merhaba, benim sistemim bu:
Bu sistemde GTX670 çalışır mı tam performans?
- AC 230v xpower 600W / Quadro H61 l3y / 8 GB RAM.
- Intel(r) Core(tm) i3 - 2100 3.10GHz
- X64 / GT710 1 GB / 1 SATA SSD 2 HDD hard disk.
Reis sen ekran kartı alma işlemci al o paraya i3 düşük nesil kadar çekilmez bir şey yok bu dünyada.
Reis sen ekran kartı alma işlemci al o paraya i3 düşük nesil kadar çekilmez bir şey yok bu dünyada.
Ben biraz uç yaşadım bu sınavı i3 370M.
Eki Görüntüle 1420339
Şu an hâlâ i3 370M mi takılı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.