i3 2120+ GTX 1050 Ti 4 GB CSGO darboğaz

Mert Aslan53

Kilopat
Daha fazla  
Şu anki sistemimde darboğaz söz konusu işlemcim i3 2120+ GTX 1050 Ti 4 GB ek güç girişsiz olan model. Darboğazı az da olsa CSGO'da nasıl azaltabilirim? Nvidia denetim masasından olsun görev yöneticisi işlem önceliği veya CSGO içindeki ayarlar nasıl olmalı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dar boğazı azaltmanızın yolu işlemcinin üstündeki yükü almaktan geçer. Fakat CS:GO işlemciyi fazla kullandığından dolayı böyle birşeyin mümkün olabileceğini sanmıyorum. CPU'yu "Unpark" edebilirsiniz. Böylece birazcık azalmış olabilir. CS:GO'daki ayarlarıda en düşüğe alabilirsiniz, ki böylece yük biraz daha kalkacaktır. Zaten CS:GO da grafikleri yüksekte oynamanızı tavsiye etmiyorum. Gereksiz özellikler, üstüne üstlük dikkatsizlik yaratıyor. Ayrıca Bottleneck sitesinde çıkana göre %22'lik bir dar boğaz var. Bir an önce işlemcinizi değiştirmeye bakın.

Bu sistemin GTX 1050 model olanı var bende de, Battlefield 1 50-75 FPS oynayabiliyorum, CS:GO da darboğaz yapması çok garip, sana atacağım bağlantılarda ki ayarları uygularsan işlemci için güzel bir performans yakalayabilirsin.
Video, Yazılı.
CS:GO Battleroyale modunu oynadığını düşünürsek, birde ekran kartın ti modeli, darboğaz olabilir, ama o kadar da kötü olacağını düşünmüyorum, dediklerimi bir uygulayın isterseniz.

İşlemci darboğazı söz konusu ayarları arttırmak gerek değil mi
Bu sistemin GTX 1050 model olanı var bende de, Battlefield 1 50-75 FPS oynayabiliyorum, CS:GO da darboğaz yapması çok garip, sana atacağım bağlantılarda ki ayarları uygularsan işlemci için güzel bir performans yakalayabilirsin.
Video, Yazılı.
CS:GO Battleroyale modunu oynadığını düşünürsek, birde ekran kartın ti modeli, darboğaz olabilir, ama o kadar da kötü olacağını düşünmüyorum, dediklerimi bir uygulayın isterseniz.
Bu videodakileri değilde cs için olanları yaptım fakat 10 fps düştü

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı