i3 2120 için ekran kartı tavsiyesi

2011'de almış olduğum bir kasa var. İçerisinde 2. nesil i3 2120 3.30 GHz'lik bir işlemci + 4 GB RAM var. Ekran kartı çok kötü. Ekran kartını değiştirip yerine 2. el uygun fiyata bir GT 1030 2 GB veya GTX 750'Ti 2 GB ekran kartı bulup takmak istiyorum. Bir sıkıntı çıkarır mı? Anakart markası ise H61H2-M12 v1.0 anakartta bu ekran kartı ile uyumlu olur mu? PSU ise 300W. Bu PSU bu sisteme yeter mi? Amacım şu an bu kasa ile idare etmek. Yeni bir PC alana kadar ama şimdi alamam. Doğrusu maddi olarak pek uygun durumda değilim. Şu an oyun oynayacak olursam da PUBG Lite o olmazsa PUBG Mobile olursada PES 18 veya 19 oynarım. Amacım bu. Fazla darboğaz yapar mı? Kastırmasın yeter aslında.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 750 Ti bakabilirsin veya GT 1030, gerisi tam olarak verimli olur diyemem.

Anladım. Gerisi hakkında da bilgi edinip ona göre hareket etmem daha doğru olur. Cevap için çok teşekkür ederim sağolun.
Anladım. Gerisi hakkında da bilgi edinip ona göre hareket etmem daha doğru olur. Cevap için çok teşekkür ederim sağ olun.

Tekrardan selam. Ufak bir sorum olacaktı. ASUS GT 1030 OC 2 GB model sadece 3 ay kullanılmış kutulu garantili bir ekran kartı var fiyat 400 lira. Ayrıyeten Aliexpress'de 2.el ASUS GTX 750 Ti 2 GB ekran kartları satılmakta. Onlarda 400, 425 lira fiyatlarında sizce hangisini tercih etmeliyim. Eğer yasak değilse linkini paylaşmak istiyorum.
.
GTX 750 Ti bakabilirsin veya GT 1030, gerisi tam olarak verimli olur diyemem.
Buda 400 liralık aliexpressde satılan 750 ti linki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…