Red Dead Redemption 2 PC kaldırır mı?
i3 2120 3.3GHz.
Arez RX 550 2 GB.
8 GB RAM.
Monitör 1360*768 piksel televizyon kullanıyorum.
Kaç FPS alırım tahmini söylerseniz sevinirim.
20 fps alırmıyım tahmini?En düşük ayarlarda belki bi ihtimal oynayabilirsin ama zor.
Minimum gereksininlere göre işlemciniz yetersiz kalıyor, RAM'iniz yetmiyor(minimum 8 GB ama sistem de kullandığı için), ekran kartınız ucu ucuna yetiyor. O yüzden açmaz, açarsa da(ki çok düşük bir ihtimal) 10 15 FPS'de oynarsınız.20 fps alırmıyım tahmini?
control oyununu düşük ayarlarda 30 40 fps ile oynayabiliyorum.Minimum gereksininlere göre işlemciniz yetersiz kalıyor, RAM'iniz yetmiyor(minimum 8 GB ama sistem de kullandığı için), ekran kartınız ucu ucuna yetiyor. O yüzden açmaz, açarsa da(ki çok düşük bir ihtimal) 10 15 FPS'de oynarsınız.
20 fps alırmıyım tahmini?
bence açar en düşükte en az fazla 40-45 alırsın çözünürlük düşürsen daha artarPeki i5 4690 rx550 2gb ddr5 8gb ram kaldırırmı
Reis bi içim rahatlattın indiriyorum ALLAH razı olsunbence açar en düşükte en az fazla 40-45 alırsın çözünürlük düşürsen daha artar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.