i3 2120 sistem oyunda GPU kullanımı düşük

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
11
Arkadaşlar önceki konuda yöneticiler yanlış anlamış ve başlığı sorunumun alakasız oyunu ve konusu ile değiştirmişler kimse bilmez diye oyun ismini vermedim ben neyse konuya gelelim. Anakart üzerinde ekran kartı yok i3 2120 içindeki GPU kullanıyorum yanı onboard GPU kullanıyorum darboğaz olamaz oyunda sorun ne yaptıysam olmuyor çözünürlük ayarını düşürsemde yükseltsemde aynı.

Screenshot_20200531-155129.png

Intel HD Graphics 2000 ile bir yere kadar oyun oynayabilirsiniz, teorik olarak işlemci darboğazının gerçekleşebilmesi içinse, genel anlamda harici bir GPU'nun varlığı söz konusu olmalı, o gönderdiğiniz SS'te ise oynadığınız oyunun ekran kartına ihtiyaç duyduğu açık bir şekilde belli oluyor, ama siz yine de oyunun ismini belirtin, belki optimizasyonu sorunlu bozuk bir oyundur.

Intel HD Graphics 2000 ile bir yere kadar oyun oynayabilirsiniz, teorik olarak işlemci darboğazının gerçekleşebilmesi içinse, genel anlamda harici bir GPU'nun varlığı söz konusu olmalı, o gönderdiğiniz SS'te ise oynadığınız oyunun ekran kartına ihtiyaç duyduğu açık bir şekilde belli oluyor, ama siz yine de oyunun ismini belirtin, belki optimizasyonu sorunlu bozuk bir oyundur.
Manhunt 2 oyun normalde 30 FPS sabit orjinal DVD kurulum yaptım ama patch ile 60 FPS yaptım çünkü 30 FPS rahatsız ediyordu.
Ama patch rağmen hâlâ böyle oyun haberiniz olsun yani düzelmedi.

Manhunt 2 oyun normalde 30 FPS sabit orjinal DVD kurulum yaptım ama patch ile 60 FPS yaptım çünkü 30 FPS rahatsız ediyordu.

O oyunu biliyorum, zamanında bende de 30 FPS kilidi vardı 🙂, şu an için performans noktasında bir sorununuz yoksa adınıza sevindim, bu arada 1. oyun daha başarılıydı bence 😀.

O oyunu biliyorum, zamanında bende de 30 FPS kilidi vardı 🙂, şu an için performans noktasında bir sorununuz yoksa adınıza sevindim, bu arada 1. oyun daha başarılıydı bence 😀.
Hâlâ devam ediyor 30 FPS kilidi kalktı ama hâlâ GPU kullanımı aynı ve FPS yine düşüyor bu yüzden.

Hâlâ devam ediyor 30 FPS kilidi kalktı ama hâlâ GPU kullanımı aynı ve FPS yine düşüyor bu yüzden.

Grafik ayarları en yüksekteyse bir iki tık düşürün, yine düzelmezse belki patch sağlıklı ve stabil çalışmıyordur, sabit 30 FPS deneyimi çok rahatsız etmiyorsa, durmadan takılan ve ani kasmalarla karşılaştığınız unlocked 60 FPS modunu eski haliyle switchleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı