i3 2120 Sistem Yükseltme

Öncelikle arada 1000 TL fiyat farkı var. Bir zahmet iyi olsun zaten. RAM olarak tabii ki 2x8 dual channel RAM daha iyidir. O SSD alınmaz. Onun yerine 860 EVO alın ömürlük olsun. Dediğiniz sistemde işlemci düşük kalıyor. Anakart da iki slotlu olduğu için 16 GB az geldiği zaman yükseltme yaparken sıkıntı çıkarır. 6000 TL'ye çıkabiliyor iseniz R7 2700 alın bence.

Öncelikle arada 1000 TL fiyat farkı var. Bir zahmet iyi olsun zaten. RAM olarak tabii ki 2x8 dual channel RAM daha iyidir. O SSD alınmaz. Onun yerine 860 EVO alın ömürlük olsun. Dediğiniz sistemde işlemci düşük kalıyor. Anakart da iki slotlu olduğu için 16 GB az geldiği zaman yükseltme yaparken sıkıntı çıkarır. 6000 TL'ye çıkabiliyor iseniz R7 2700 alın bence.
rica etsem senin önerdiğin şeyleri tam liste halinde atarmısın?
ssd'yi 970 evo yaparım olmadı

Son düzenleme:
6300 TL civarı tutuyor.

Ryzen 7 2700 ( X değil )
B450m Bazooka V2
Corsair 2x8 3000 MHz 3000 MHz
WD Blue 1 TB
Samsung 860 EVO 250 GB
Zalman S3
High Power 80+ Bronze 500W
Inno3d RTX 2060 6GB

İnternette ucuz sitelerden almanızı tavsiye ederim.

MSI Geforce RTX 2060 GAMING Z alıcam Inno3d yi ilk kez duydum şimdi riske atmiyim biraz fazla olsun iyisi olsun bide B450m'nin gaming ini neden tercih etmedin onu merak ettim

O iki kanal RAM'e sahip. B450 Gamig Plus alın o halde. B450m olan modelde 2 RAM slotu var ve ileride sıkıntı olmasın diyorum.

kardeşim biraz araştırma yaptımda senin önerdiğin sistem daha iyiymiş kusura bakma ben Inno3d dandik bişeydir diye düşünmüştüm sistem önerisi için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı