i3-2120 Sistemde Windows 10 2019 LTSC stabil çalışır mı?

550519

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
2
RAM
8 GB CL9 133 MHz Kingston
SSD veya HDD modeli
Western Digital 500 GB HDD
Ekran kartı
GeForce GT 220
Anakart
Esonic H61FHL
İşlemci
Intel Core i3-2120
Merhaba, ben sistemimde Windows 8.1 Core Edition kullanıyorum lakin Steam kullanan biri olduğum için Windows 8.1 için Steam destek sonuna geliyor ve Windows 10'a geçmek zorundayım. Lakin sistemimde SSD olmadığı için 22H2 gibi güncel bir versiyonunun stabil çalışacağını düşünmüyorum. Windows 10 2019 LTSC stabil çalışır mı peki?

E7500, GT 430, 4 GB RAM ile Windows 11 bile kullanıyordum. Gerekli ayarları yaptıktan sonra iyiydi günlük kullanım için... Ciddiyim.

Sende de sanırsam E7500'den güçlü işlemci ve 8 GB RAM var. Ancak bende SSD vardı, senin SSD yok. Yine de eski bir Windows sürümü ve düşük sistemler için önerilen, orijinal hafif sürüm olduğundan bence de geçin. Tabii, GT 430 ile GT 220 ne kadar fark var bilemem ama arayüz akıcılığı da ekran kartı belirleyeceğinden, animasyonları kapatın.

E7500, GT 430, 4 GB RAM ile Windows 11 bile kullanıyordum. Gerekli ayarları yaptıktan sonra iyiydi günlük kullanım için... Ciddiyim.

Sen de sanırsam E7500'den güçlü işlemci ve 8 GB RAM var. Ancak bende SSD vardı, senin SSD yok. Yine de eski bir Windows sürümü ve düşük sistemler için önerilen, orijinal hafif sürüm olduğundan bence de geçin. Tabii, GT 430 ile GT 220 ne kadar fark var bilemem ama arayüz akıcılığı da ekran kartı belirleyeceğinden, animasyonları kapatın.
Q9650 dengi bir işlemci i3-2120.

Q9650 dengi bir işlemci i3-2120.

Q9550 geçmiştim ben. Daha iyi olmuştu. Kullanılır, geçebilirsiniz. Geçtikten sonra FR33THY'nin bu komutunu yapın, gereksiz veya gerekli olsa da çok da isteğe bağlı hizmetler kapanır. Ancak, şifreli kullanıyorsanız ve Windows Update (ki zaten yapmayacaksınızdır) yapmak istiyorsanız, kullanmayın ya da BAT komutundan kapanmasını istemediğiniz hizmetin ismini çıkartın.

Merhaba, ben sistemimde Windows 8.1 Core Edition kullanıyorum lakin Steam kullanan biri olduğum için Windows 8.1 için Steam destek sonuna geliyor ve Windows 10'a geçmek zorundayım. Lakin sistemimde SSD olmadığı için 22H2 gibi güncel bir versiyonunun stabil çalışacağını düşünmüyorum. Windows 10 2019 LTSC stabil çalışır mı peki?

Linux mint geçmeye ne dersiniz hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı