i3 2120 Sisteme Ekran Kartı ve RAM Önerisi

Çağlar YLMZ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Benim Casper Marka PC hazır şekilde 4-5 sene önce alınmıştı. O zmanların oyunlarını çok rahat 25-30 FPS'de rahat oynuyordum ama yeni oyunlarda FPS 14 -17 arası ve çok ciddi şekilde rahatsız ediyor. Yeni bir bilgisayar toplamaya param yok. Ben de ekran kartı ve Ram değiştirmeyi planlıyorum ama açıkçası ne almam gerektiği konusunda bilgim yok.

PC ÖZELLİKLERİM .

ANAKART : Pegatron IPXSB-H61

Benchmark testinden de anlaşilacagi gibi ekran kartim ve ramim yetersiz. 250-400tl arasi uygun bir parça önerirseniz sevinirim.

Sistemim.png

Ekran kartı.png

Benchmark test sonuçlarım;

Memory.png

Drive.png

Processor.png

Graphic Card.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli değil. Yardımlaşmak için buradayız (y). Evet ram eklemek isterseniz anakartınızın maksimum desteklediği ram'i bulmanız gerek. Bildiğim kadarıyla o casper'ın kullandığı anakartlardan. En fazla 8gb 1333 mhz destekler. 2x4gb 1333 mhz gördüm fakat tek slot 8 görmedim. O yüzden tek slot 8 yaparsanız çalışmayabilir.

Ben R7 250 öneriyorum. Arada 100Tl fark olmasına rağmen aynı FPS'si veriyor. Ne kadar GT740 3-4FPS önde olsada 100Tl'ye değmez. Şuan ben R7 250 kullanıyorum ve öneriyorum. O 100Tl'yi başka şeylere harcayabilirsiniz.

Ben R7 250 öneriyorum. Arada 100Tl fark olmasına rağmen aynı FPS'si veriyor. Ne kadar GT740 3-4FPS önde olsada 100Tl'ye değmez. Şuan ben R7 250 kullanıyorum ve öneriyorum. O 100Tl'yi başka şeylere harcayabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Peki bir şey sorabilirmiyim . MSİ - Asus - Saphire Bunlardan hangisini tercih etmeliyim R7 250 için.

Önemli değil. Yardımlaşmak için buradayız (y). Evet ram eklemek isterseniz anakartınızın maksimum desteklediği ram'i bulmanız gerek. Bildiğim kadarıyla o casper'ın kullandığı anakartlardan. En fazla 8gb 1333 mhz destekler. 2x4gb 1333 mhz gördüm fakat tek slot 8 görmedim. O yüzden tek slot 8 yaparsanız çalışmayabilir.
Çok soru sorar oldum ama Güç kaynağını değiştirmeme gerek var mı . Kadir Sürücü arkadaş R7 250 ekran kartı önerdi. Bana bütce olarak 100 tl geri dönüş oluyor. üzerine bir 50 tl de ben koyarım . Güç kaynağını değiştirmem gerekirse ne almalıyım Bütçe 150 tl .

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı