i3 2120 ve GTX 1050 Ti PC'ye RAM almak mantıklı mı?

UmEnes

Hectopat
Benim bilgisayarım da 4 GB DDR3 1333MHz bir RAM var ben bende aynısından bir tane daha almak istiyorum sizce ne yapmalıyım.

Sistem bilgilerim; ayrıca bu konuyu açmam da ki asıl sebep işlemcinin yetersiz kalma korkusu.
GTX 1050 Ti.

i3 2120.

4 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bilgisayarım da 4 GB DDR3 1333MHz bir RAM var ben bende aynısından bir tane daha almak istiyorum sizce ne yapmalıyım.

Sistem bilgilerim; ayrıca bu konuyu açmam da ki asıl sebep işlemcinin yetersiz kalma korkusu.
GTX 1050 Ti.

i3 2120.

4 GB RAM.
Almak mantıklı ancak bir süre sonra sistemi yukseltmeniz gerekebilir. İşlemci çok eski çünkü.

Yeni sistem derken? Eğer işlemciden bahsediyorsanız uzun süre aynı işlemciyi kullanacağım.

Yeni sistem alacaksanız diye bir şey yok sisteminiz 1155 pin ve yükseltmeye el verişli i5 3470 takıp %0 darboğazla istediğiniz ayarda oynayabilirsiniz oyunları veya i7 3770 takıp ileride GTX 1660 Super gibi güçlü kartları darboğazsız şekilde kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı