i3-2130 Mac OS X Kurma

Bak bu genelde USB 3.0 portu yada USB 3.0 flash disk kullandığında ortaya çıkar. Daha önce bunu belirttim. Ama senden bu yönde net bir yanıt gelmedi. USB 2.0 port ve ve disk kullanmalısın.
Belirtiğinizin farkındayım. Bilgisayarımda sanırsam USB 3.0 yok. Ama tam emin değil. Bunu nasıl öğrenebiliriz. Ayrıca USB diskimin nasıl USB 3.0 olduğunu öğrenebilirim @montezuma ?

Nasıl yapabilirim bu işi @montezuma

Hiç bir yerde USB 3.0 portunu göremedim ama USB 3.0 dan kaynaklanan sorun olabilir diyorsunuz @montezuma Nasıl Mac kurarım ben bu bilgisayara?

@montezuma şu anda kullandığım ekran kartı AMD Radeon HD 7350 ekran kartı. Baktım ki işlemcimin ekran kartı İntel HD 2000. Mac kurulunca (eğer kurabilirsem) hangisini kullanacağım? İntel HD 2000 kaç gb olur? Ayrıca ben Transmac üzerinde hiç kext silmedim. Hangi kextleri silmem gerek? Yaşadığım sorunun bu kextler ile alakası var mı? @montezuma

Yanıt verecek misiniz @montezuma

Mac kurabilirsen HD 7350 kullanabilirsin:
[Çözüldü] AMD HD7350/HD8470D Hackintosh uyumlu mu?
Yaşadığım sorunun bu kextler ile alakası var mı
Kex' ler ile ilgili değil. Sorunun kaynağını yazdık. Boot Maintanance ile olmuyor diyorsan, son bir kez BIOS ayarlarını Load Default yapıp tekrar dene. BIOS güncellemesi yapabiliyorsan bunu yapmayı dene. İmajı USb 2.0 bir diske tekrar yazdır. Ve son olarak farklı imajlar ile dene:
Niresh's Yosemite with AMD & Intel ISO & USB

Buradaki pkg ne işe yarıyor @montezuma . Ayrıca Boot Disk Utility ne işe yarıyor @montezuma
Adsız.png
boot.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı