i3 2310M laptopta Metin2 çöküyor

usersuser14

Zeptopat
Daha fazla  
Metin2'de Uriel anti cheat olan bütün Sv'lerde donma ve oyuna geç girme sorunu yaşıyorum. Oyuna girmem 2.5-3 dk. Sürüyor oyunda gezerken 15-30 saniye ekran tamamen donuyor, kendine geliyor sonra tekrardan donuyor, oyun oynanmıyor. Aşağı video bıraktım.
Laptop Sistem özellikleri: Intel i3 2310M / 4 GB RAM / 128 GB SSD / Ekran kartı Intel HD Graphics 3000
Sizce neden bu sorunu yaşıyorum? Yeni bilgisayar almadan bu sorunu çözebilir miyim? Bana bu sorunları yaşatmıcak en uygun sıfır laptop önerisi verebilirmisiniz?
Yaşadığım sorunun videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam oyuna 0.9 gb kalıyor ve kasmalara sebep oluyor.(win oyunu açınca kullanımı azaltıyordur ama yinede oyuna birşey kalmıyor)
Game booster ile hızlandırma yapınca kullanılabilir alan 1.5 gb a çıkıyor fakat sorun yine devam ediyor. Biriside işlemci yüzünden dedi fakat ben nasıl bi laptop hangi özelliklere göre bir laptop kullanmalıyım bu sorunları yaşamak için bilmiyorum. Sıfır laptoplara bakıyorum fakat uçuk fiyatlar vermek istemiyorum en uygun hangisi olabilir

Game booster ile hızlandırma yapınca kullanılabilir alan 1.5 gb a çıkıyor fakat sorun yine devam ediyor. Biriside işlemci yüzünden dedi fakat ben nasıl bi laptop hangi özelliklere göre bir laptop kullanmalıyım bu sorunları yaşamak için bilmiyorum. Sıfır laptoplara bakıyorum fakat uçuk fiyatlar vermek istemiyorum en uygun hangisi olabilir
2. köyde karakteri bırakıp tekrar gir çık yapar mısın?

Bana ne kadar 0.9 fazla gözükse de RAM gibi geliyor çünkü şu anki sistemimde 4210M var işlemci performansları seninkiyle neredeyse aynı, tek Client'te hiçbir sorun yok, Windows 10 2 GB RAM istiyor Metin2'de 2 GB RAM istiyor sistem gereksinimlerinde ve sen sadece bu ikisini kullansan sınıra gelmiş oluyosun.

Bana ne kadar 0.9 fazla gözükse de RAM gibi geliyor çünkü şu anki sistemimde 4210M var işlemci performansları seninkiyle neredeyse aynı, tek Client'te hiçbir sorun yok, Windows 10 2 GB RAM istiyor Metin2'de 2 GB RAM istiyor sistem gereksinimlerinde ve sen sadece bu ikisini kullansan sınıra gelmiş oluyosun.
İki işlemci arasındaki fark epey fazla.

Hocam senin sistemin W10 ile tam uyumlu değil mesela sen Hd3000 sürücüsünü nasıl kurdun 8.1 sürücüsü mü kullandın?
Defender kontrol ile defender'ı kapatıp deneyebilirsin, saydamlığı kapatabilirsin, kmspico kullandıysan sistem zaten yavaşlamıştır. Sıcaklıklarına da bakmalısın.
İlla oynayacaksan da 8.1(ya lisans alacaksın ya da lisans uyarısıyla oynayacaksın) veya 7 kurup deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı