i3 2310M laptopta Metin2 çöküyor

usersuser14

Zeptopat
Daha fazla  
Metin2'de Uriel anti cheat olan bütün Sv'lerde donma ve oyuna geç girme sorunu yaşıyorum. Oyuna girmem 2.5-3 dk. Sürüyor oyunda gezerken 15-30 saniye ekran tamamen donuyor, kendine geliyor sonra tekrardan donuyor, oyun oynanmıyor. Aşağı video bıraktım.
Laptop Sistem özellikleri: Intel i3 2310M / 4 GB RAM / 128 GB SSD / Ekran kartı Intel HD Graphics 3000
Sizce neden bu sorunu yaşıyorum? Yeni bilgisayar almadan bu sorunu çözebilir miyim? Bana bu sorunları yaşatmıcak en uygun sıfır laptop önerisi verebilirmisiniz?
Yaşadığım sorunun videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bana ne kadar 0.9 fazla gözükse de RAM gibi geliyor çünkü şu anki sistemimde 4210M var işlemci performansları seninkiyle neredeyse aynı, tek Client'te hiçbir sorun yok, Windows 10 2 GB RAM istiyor Metin2'de 2 GB RAM istiyor sistem gereksinimlerinde ve sen sadece bu ikisini kullansan sınıra gelmiş oluyosun.
Game Booster uygulamasına sistem metin2 destekliyormu diye sorguladım karşıma çıkan sonuç

Bu 3 Client açıyorsa o rahatlıkla 1'i oynatır, sorun kesinlikle işlemcinin yetersiz olması değil.

Önceden Metin2'de kasıyor muydu? Sadece Uriel'li serverlarda mı oluyor?
Bu bilgisayarda ilk defa oynuyorum m2. Uriel olmıyan svlerde oyuna normal hızda giriyor hiç sorun yok, oyunda ufak tefek kasmalar oluyor ama oyun yinede oynanıyor fakat urielli svlerde videodaki gibi 15-30 saniye donmalar oluyor. Urielsiz svlerde böyle bi sorun yok hafif kasıntı var o kadar
Windows 7 varkende aynı sorun vardı, bilgisayar gayet soğuk hiç ısınmıyor ısınma sorunu yok hdd vardı yavaştı ssd takınca hızlandı genel kullanımı açılımı falan sadece bu oyun sorun yatarıyor bana
Arkadaşlar bu sorun çözülmiyecek belli bana bu sorunları yaşatmıcak en uygun sıfır laptop önerebilirmisinz aylardır çözemiyorum bu sorunu

Son düzenleme:
Game Booster uygulamasına sistem metin2 destekliyormu diye sorguladım karşıma çıkan sonuç

Bu bilgisayarda ilk defa oynuyorum m2. Uriel olmıyan svlerde oyuna normal hızda giriyor hiç sorun yok, oyunda ufak tefek kasmalar oluyor ama oyun yinede oynanıyor fakat urielli svlerde videodaki gibi 15-30 saniye donmalar oluyor. Urielsiz svlerde böyle bi sorun yok hafif kasıntı var o kadar

Windows 7 varkende aynı sorun vardı, bilgisayar gayet soğuk hiç ısınmıyor ısınma sorunu yok hdd vardı yavaştı ssd takınca hızlandı genel kullanımı açılımı falan sadece bu oyun sorun yatarıyor bana
Oyunu window moda alıp, köyde gezerken görev yöneticisinden takıldığı andaki kullanımlara bakar mısın? Veya afterburner ile oyun içi bakabilirsin.

Oyunu window moda alıp, köyde gezerken görev yöneticisinden takıldığı andaki kullanımlara bakar mısın? Veya afterburner ile oyun içi bakabilirsin.
Attığım kullanımları o şekilde attım hatta oyun ekranını seçtim oyun oynarkenki durumun ekran görüntüsünü attım
Sıfır ucuz fiyatlı laptop öneriside yapabilcek yokmu, bu oyunda bu sorunları yaşamıcağım bir laptop önerisi

Son düzenleme:
Attığım kullanımları o şekilde attım hatta oyun ekranını seçtim oyun oynarkenki durumun ekran görüntüsünü attım
Sıfır ucuz fiyatlı laptop öneriside yapabilecek yok mu, bu oyunda bu sorunları yaşamayacağım bir laptop önerisi

Hocam Metin2 için laptop alma, laptopta Metin2 oynarken ekran kartını kullanmıyor işlemcinin ekran kartını kullanıyor. NVIDIA'yla kaç defa konuştum bir şey çıkmadı, Recep Baltaş dahi konuyla ilgilendi bir şey bulamadı, internette de fazlasıyla böyle konu var. Bazı laptoplarda optimus özelliğini devre dışı bırakmak için seçenek var o da bazı MSI laptoplarında sanırım.
Tek Client oynayacağım dersen bakabilirsin.

Hocam Metin2 için laptop alma, laptopta Metin2 oynarken ekran kartını kullanmıyor işlemcinin ekran kartını kullanıyor. NVIDIA'yla kaç defa konuştum bir şey çıkmadı, Recep Baltaş dahi konuyla ilgilendi bir şey bulamadı, internette de fazlasıyla böyle konu var. Bazı laptoplarda optimus özelliğini devre dışı bırakmak için seçenek var o da bazı MSI laptoplarında sanırım.
Tek Client oynayacağım dersen bakabilirsin.
i5 8300h ve i5 9300h işlemcili laptoplarda 20-50 client bile açılabiliyor 20 clientten sonrası kasmaya başlıyor. Gidipte bu işlemcili laptopları alamam fiyatlar uçmuş, eskisi gibi 5bin tl olsa alınır fakat 8.5 dan başlıyor fiyatlar. Ben sadece bu oyuna geç girme ve oyunda 15 saniye falan donmaların olmıcağı bir sistem arıyorum ama bulamıyorum hangi işlemcili laptop seçmeliyim onuda bilmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı