Öncelikle herkese iyi forumlar. Zamanında The Witcher 2 oyununu korsan olarak indirip oynamıştım ama bi' kasma, donma söz konusuydu. Şimdi dizisini izledikten sonra Witcher oynayasım geldi Steam'de de hazır indirim varmış. 4 TL'ye düşmüş oyun. Şeyi merak ettim oyunu orijinal alırsam kasma falan azalır mı ? Biliyorum biraz saçma ama aklıma böyle bi' şey takıldı.
Sistemim ;
- i3 2310M @2.10GHz işlemci
- 4 GB DDR3 1333MHz RAM
- AMD Radeon 7400M ve Intel HD Graphics 3000 ekran kartı
Çok sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Ayarları belki yüksekte falan hafif yavaşlayabilir. Seviyorsan al. Bu arada ilk defa benim sistemi başkasında gördüm. Memnun musun sistemden biraz eski galiba ?
Çok sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Ayarları belki yüksekte falan hafif yavaşlayabilir. Seviyorsan al. Bu arada ilk defa benim sistemi başkasında gördüm. Memnun musun sistemden biraz eski galiba ?
Sistemden fazla memnun değilim ama yeni bilgisayar alma durumum yok. Eski laptop'la idare etmeye çalışıyorum. Daha fazla CS-GO oynuyorum onda da çok sıkıntı çıkarmıyor. 70-80 FPS alıyorum. Ama bazen çok takılıyor.
Bende kaldırabileceği oyunları oynayarak idare ediyorum. NFS Rivals ve project cars oynayabildim en azından. Ama nerdeyse oyunları düşük ayarlarda oynadım.
Bende kaldırabileceği oyunları oynayarak idare ediyorum. NFS Rivals ve project cars oynayabildim en azından. Ama nerdeyse oyunları düşük ayarlarda oynadım.
Ya acaba ben sistemimi yanlış mı kullanıyorum ? Veya korsan oyun oynadığım için mi çoğu oyunda kasma oluyor. Yeni format attım,tüm driver'lar güncel,düzenli temizliyorum.
Bilgisayara kurulu program vs vs. Bunlar performansı etkiliyebilir, RAM 4 gb haliyle . Oyunlara girerken gereksiz kullanmadığın programları uygulamaları kapat ve öncelik atamadan oyuna yüksek öncelik ata. Uzun zamandır format yemediyse makine buda kasmalara neden olabilir temiz bir format rahatlatabilir.