Hocam bende değiştirmek istiyorum ama piyasada malesef bulamadim önerebileceginiz bir site varmı ?
Benim işlemcim i3-3110m bende i7-3632QM almayı düşünüyorum ama bulamadım malesef
Hocam bende değiştirmek istiyorum ama piyasada malesef bulamadim önerebileceginiz bir site varmı ?
Benim işlemcim i3-3110m bende i7-3632QM almayı düşünüyorum ama bulamadım malesef
3612QM de alınabilir. Aralarında çok fark var bence almışken i7 alın, ilerde o bile anca iş görecektir.
Normalde çok vardı ama şu aralar piyasa biraz karısık ara ara düşüyor beklerseniz uyguna da düşebilir.
Sizce bu fiyata degermi bunu almam ?Normalde çok vardı ama şu aralar piyasa biraz karısık ara ara düşüyor beklerseniz uyguna da düşebilir.
Ne işte kullanacagınıza bağlı, 250tl ye alabilirseniz her türlü değer.Sizce bu fiyata degermi bunu almam ?
İ3-3110m islemciden buna geçecegim çünkü
Hocam bi kaç oyun oynuyorum sadece onun için iş gorsun yeter (pes gta fifa) günlük işler icin yetiyor zaten ssd takviyesi de yaptım hocamNe işte kullanacagınıza bağlı, 250tl ye alabilirseniz her türlü değer.
Böyle de idare ederim diyorsan gerek yok ama elimdekilerle yapabileceğimin en iyisini yapmak istiyorum dersen takılabilir.Hocam bi kaç oyun oynuyorum sadece onun için iş gorsun yeter (pes gta fifa) günlük işler icin yetiyor zaten ssd takviyesi de yaptım hocam
Hocam tamamlamışken hepsini alim diyorum i7-3632qm işlemcisi benim sokete uygun onuda malesef aliexpres hariç hiçbi yerde bulamadimBöyle de idare ederim diyorsan gerek yok ama elimdekilerle yapabileceğimin en iyisini yapmak istiyorum dersen takılabilir.
2. el Letgo veya Sahibinden gibi siteleri takip ederseniz düşüyor, 3612QM de olabilir.Hocam tamamlamışken hepsini alim diyorum i7-3632qm işlemcisi benim sokete uygun onuda malesef aliexpres hariç hiçbi yerde bulamadim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.