i3-2328M işlemciyi değiştirme

Hocam bende değiştirmek istiyorum ama piyasada malesef bulamadim önerebileceginiz bir site varmı ?
Benim işlemcim i3-3110m bende i7-3632QM almayı düşünüyorum ama bulamadım malesef

Hocam bende değiştirmek istiyorum ama piyasada malesef bulamadim önerebileceginiz bir site varmı ?
Benim işlemcim i3-3110m bende i7-3632QM almayı düşünüyorum ama bulamadım malesef

Normalde çok vardı ama şu aralar piyasa biraz karısık ara ara düşüyor beklerseniz uyguna da düşebilir.

3612QM de alınabilir. Aralarında çok fark var bence almışken i7 alın, ilerde o bile anca iş görecektir.

Son düzenleme:
Normalde çok vardı ama şu aralar piyasa biraz karısık ara ara düşüyor beklerseniz uyguna da düşebilir.

Sizce bu fiyata degermi bunu almam ?
İ3-3110m islemciden buna geçecegim çünkü

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı