Robloxa girdiğimde 1 2 dakika sonra bilgisayar mavi ekran veriyor. Kendini yeniden başlatıyor tüm driverlerim kurulu ve aynı sorunu hiçbir oyunda daha önce yaşamdım. Bilgisayarımın RAM'ini upgrade ledeğim için format atmıştım 2 ay önce formattan önce Roblox gayet normal bir şekilde çalışıyordu.
O tür yer hakkında bir bilgim yok, bilgisayar işleri ile uğraştıklarından atacaklardır ancak kurumsal firma ise lisanssız kurulum edeceklerini sanmıyorum. Lisansınız varsa ettirebilirsiniz.
O tür yer hakkında bir bilgim yok, bilgisayar işleri ile uğraştıklarından atacaklardır ancak kurumsal firma ise lisanssız kurulum edeceklerini sanmıyorum. Lisansınız varsa ettirebilirsiniz.
Warface yüklü mü? Proton vpn kaldırın. Wmware açık iken oyun oynamıyorsunuz değil mi?
Sanal bellek ve Roblox bağlantılı hata vermiş. Win 10 geçince kontrol edersiniz.
Warface yüklü mü? Proton VPN kaldırın. VMware açık iken oyun oynamıyorsunuz değil mi?
Sanal bellek ve Roblox bağlantılı hata vermiş. Windows 10 geçince kontrol edersiniz.
Neden geçilmiyor ne yaparken hata veriyor? Temiz format atarken sorun çıkmması gerekiyor. Sosyalde rehber mevcut oradan yapabilirsiniz belleğiniz varsa.
Roblox oynarken yine alınmış. Windows 8.1 kullandığınız için soru yaşıyorusnuz. Windows 10'a geçmeniz lazım. Roblox yakın zamanda windows 8 desteğine kısıtlama getirdiği içi sorun yaşıyorusnuz.