i3 3110M ve HD 8750M sistemde CS:GO düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

BerkayGO

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak. CS:GO'da en düşük ayarlarda olmasına rağmen (çözünürlüğün 640x480 olup en boy oranı 4:3 olmasına rağmen) dust 2 ve diğer aklınıza gelebilecek her haritada (Office dışında) 40 FPS'nin üzerine çıkmıyor. Arkadaşımda 512 MB ekran kartı ve i7 olmasına rağmen 70-80 FPS alıyor (Apple bilgisayarı ve çok eski). Bana bu konuda yardımcı olun, ne yapmam gerekiyor? En sonunda klavyeyi kıracağım. Sistem özelliklerim:
  • Lenovo G500
  • Intel i3 3110M 2.40 GHz
  • AMD Radeon HD 8570M 2 GB(dahili olarak da HD Graphics 4000)
  • 4 GB RAM
  • 500 GB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO oyunu işlemciye çok yük bindiren bir oyun. İşlemciniz çok zayıf ve bahsettiğiniz sistemle bu FPS ile oynamanız doğal duruyor. Ekran kartınız da zayıf durumda. Yani aldığınız FPS değeri normal görünüyor.

Core i7 olmasına rağmen derken; i7'nin tek ve çoklu çekirdek performansının senin işlemcinden daha iyi olduğunu, ve daha fazla çekirdek sayısı olduğunu biliyor musun? Ayrıca sistemin eski, günümüz CS:GO'su için yetersiz.
Öncelikle teşekkür ederim. Arkadaş; "nasıl Dust'ta 30 FPS alırsın abi, 60-70 rahat alırsın" dediği için bu soruyu sormuştum. Sanırım yeni sistem almanın vakti gelmiş. Ama bilin bakalım ne eksik? :D
CS:GO oyunu işlemciye çok yük bindiren bir oyun. İşlemciniz çok zayıf ve bahsettiğiniz sistemle bu FPS ile oynamanız doğal duruyor. Ekran kartınız da zayıf durumda. Yani aldığınız FPS değeri normal görünüyor.
Öncelikle sizden de teşekkür ediyorum, bana bir sistem kurmamda yardımcı olabilir misiniz? Bütçem 5000-6000 TL arası. Lütfen AMD ekran kartı olmasın. Driver kurulumunda çok sorun yaşamıştım eski zamanlarda.

Öncelikle teşekkür ederim. Arkadaş; "nasıl Dust'ta 30 FPS alırsın abi, 60-70 rahat alırsın" dediği için bu soruyu sormuştum. Sanırım yeni sistem almanın vakti gelmiş. Ama bilin bakalım ne eksik? :D

Öncelikle sizden de teşekkür ediyorum, bana bir sistem kurmamda yardımcı olabilir misiniz? Bütçem 5000-6000 TL arası. Lütfen AMD ekran kartı olmasın. Driver kurulumunda çok sorun yaşamıştım eski zamanlarda.
Bahsettiğiniz fiyat aralığında birçok sistem toplanmış durumda forumda. Biraz göz atarsanız çok yardımcı olacaktır. Tatmin olmazsanız tabii ki yardımcı oluruz farklı bir konu başlığı altında :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı