i3 3210 ile RTX 2060 uyumlu olur mu?

Daha yüksek işlemci için ona uygun yeni anakart alman gerekiyor. Bütçeni yazarsan, anakart ve işlemci tavsiyesi verilir.

Şöyleki toptan bir sistem yenilemesi yapacak kadar param yok o yüzden sadece ekran kartını yükseltip birkaç yıl içerisindede diğerlerini yükseltmeyi planlıyordum ama bu işlemciyle uyumsuz olması beni bir tık sıkıntıya düşürecek gibi duruyor.

Şöyleki toptan bir sistem yenilemesi yapacak kadar param yok o yüzden sadece ekran kartını yükseltip birkaç yıl içerisindede diğerlerini yükseltmeyi planlıyordum ama bu işlemciyle uyumsuz olması beni bir tık sıkıntıya düşürecek gibi duruyor.
RTX 2060 şu an eskidi zaten, 2 yıla daha da düşecek. Sabredip sistemi tümüyle değiştirin daha mantıklı.

Arkadaşlar RTX 2060 sistemime uyumlu olur mu ya da sorun çıkartır mı emin olamadığım için sizlere sormak istedim. Sistem bilgim:
  • İşlemci: Intel i3 3210 3.20 GHz 3200 MHz 2 çekirdekli.
  • Anakart: Intel corporation H61.
  • RAM: 4 GB.
Evet. Çıkarır.

Şu anda RTX 2060 veya üstü bir ekran kartına uygun bir işlemci ve anakart bana minimum kaç bine patlar.
Çok para, çünkü herşey degisecek. RX6500, PSU, DDR4 ram, işlemci, anakart, kasa (belki). Piyasadan haberim yok ama ikinci elden ilerlersen yukarısı ort. 6-7K tuttu sanirim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı