i3 3210 İşlemciye Ekran Kartı Önerisi

Sanırsam başka da seçeneğim yok gibi görünüyor zaten. Ama letgodaki kartı teste sokup pazarlıkla alabilirim diye düşünüyorum
Eğer çok aceleniz yoksa ekran kartı stoklarının düzelmesini bekleyebilirsiniz tahmini olarak Mart ve Mayıs ayları arasında düzelmeye girecek o zamana kadar bütçenizi de arttırabilirsiniz.
 
Hocam acelem yok tabi de askerden yeni geldim şuan işsizim evde de canım sıkılıyor en azından bir iki oyun oynar stres atardım :)
 
Arkadaşlar merhaba. Benim GTX 960 ekran kartım var mevta oldu :) şimdi 600 maks 700 civarı bütçem var. Ekran kartı almam lazım önerileriniz neler? Mümkünse sıfır olsun çevremde ikinci el pek yok.

Sistemin.
i3 3210.
Gigabyte h61.
12 GB DDR3 1333 MHz RAM.
600W Rampage PSU.

Hocam konuyu hortlatıyorum ama fena darboğaz yaşıyor muydunuz i3 ile? aynı sistem bende de var daha ekran kartını takmadım.
 
Hocam konuyu hortlatıyorum ama fena darboğaz yaşıyor muydunuz i3 ile? aynı sistem bende de var daha ekran kartını takmadım.
Hocam eğer kartı almadıysanız tavsiyem 1050ya bakın o kart hem yüksek PSU gerektiriyor hem de performans açısından 1050 ile aralarında pek fark yok. Darboğaz konusuna gelince o kart için benim düşüncem en az i5 işlemci. Bariz hissettirmese de darboğaz oluyor
 
Hocam eğer kartı almadıysanız tavsiyem 1050ya bakın o kart hem yüksek PSU gerektiriyor hem de performans açısından 1050 ile aralarında pek fark yok. Darboğaz konusuna gelince o kart için benim düşüncem en az i5 işlemci. Bariz hissettirmese de darboğaz oluyor.

Hocam aldım bile, performans olarak 1050 Ti'ye yaklaşıyor. Bir de fiyatı uygun geldi bana öyle aldım.
 
O zaman hayırlı olsun hocam. Dediğim gibi bende gözle görülür bir darboğaz söz konusu değildi ama en azından i5 işlemciye geçmenizde fayda var. Bu arada kartı ne kadara almıştınız :)
 
Hocam bende RAM 12 GB idi ve ekran kartı 4 GB modeliydi az da olsa darboğaz yapıyordu ama sizde yapmayacak diye düşünüyorum. Tekrardan hayırlı olsun :)
 

Geri
Yukarı