i3 3210M Sistem Mac OS X Kurulum Sorunu

Mac için öyle bir program mevcut değil. Ancak yüklü donanımları görmek için DPCI Maneger adlu uygulamayı kullanabilirsin:
DPCIManager
Güncellemeden sonra kurduğun bazı kextler siliniyor olabilir. Yada sildiğin kextler tekrar yükleniyor. Mesela silinmiş Grafik kext'leri (NVIDIA / ATI / AMD kext'leri) güncellemeden sonra tekrar kuruluyor olabilir. Güncellemeden sonra bunları kontrol et.

Anladığım kadarıyla bu işlemi windows ortamında transmac kullanarak yapmam gerekiyor değil mi ? peki bu güncelleme sonrası eksik driverlar otomatik kurulur mu ?

tamamdır teşekkür ettim

ewet wifi açtım ve yazılanlar şöyle
Intel Centrino wireless N 2230
Model No: 2230BNHMW
FCC ID : PD92230BNH

bunuda yüklersek kamera kalıyor.. onu nasıl bulurum bilmiyorum ))

kurmuştum mavericks 10.9 u guncelleme olunca tekrardan yükledim. bu sefer driver tanıtmada sıkıntı çekiyorum. 2 gündür yapamadım. öncekinde ne guzel ses ve ekran kartını yuklemiştim.. nasıl yaptıgımıda hatırlamıyorum.

ozellikle ekran kartında sorun yasıyorum. geforce gt 630m .. adım adım nasıl yapabilirim .. ?? kext utulity mi kullanmam gerek yoksa ketx wizard mı ? birini n bir yazısını okumuştum plugins diye dosya açtırıp yapın demişti ama o yazıyıda bulamıyorum.. kaldım öyle.. eksikleri nasıl kurarım. ?
IMAG0687.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı