- Makaleler
- 60
Daha fazla
Ne demek istiyorsun?yüklemesini nereden izleyip bakabilirim?
Sistem Preferecences/ Langueges /Region içinden kullanmak istediğin dili en üste taşı sistemi yeniden başlat.ayrıca dil konusunu nasıl yapabilirim ?
Cihazın Optimus ise (ki mutlaka öyledir) Harici Grafik kartını kullanamazsın. "Bu Mac Hakkında NVIDIA gözükmesi çalıştığı anlamına gelimiyor.ekran kartı nvidia ge force 630m kext ve buldum yükledim ama yinede aktif olmuyor
Laptop'lara kurulum hakkında ayrıntılı bilgi için:ADIM 12: Config.plist içindeki yamaları aktif etmek
Bu rehberde paylaştığımız config.plist dosyaları bir çok faydalı yamalar içeriyor. Tabiki her sistemin gereksinimleri farklı olduğundan, bunlar öntanımlı olarak devre dışı durumundalar. Bunları aktif etmek ise son derece kolay.
Mesela Config.plist içinde grafik hataları için “IOGraphicsFamiliy” yamasını kullanmak istiyorum. Bu yukarıda bahsettiğim gibi devredışı ve şu şekilde görüniyor: ‘disabled:IOGraphicsFamily’. Bunu aktif etmek için başındaki “disabled” kaldırmak yetiyor. Yani şu şekilde olacak: 'IOGraphicsFamily'
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.