- Makaleler
- 4
İşlemcin düşük.Eğer düzgün bir işlemcin olsaydı 60 üstünü bile görebilirdin.Ama GT 720M ile millet 45 FPS alıyor ben GT 740M ile neden 20FPS alayım ki.
İşlemcin düşük.Eğer düzgün bir işlemcin olsaydı 60 üstünü bile görebilirdin.Ama GT 720M ile millet 45 FPS alıyor ben GT 740M ile neden 20FPS alayım ki.
İşlemcin düşük. Eğer düzgün bir işlemcin olsaydı 60 üstünü bile görebilirdin.
Harita yüklenme süreleri ne kadar olur?
Şimdi benim aklım karıştı kaç FPS alırım ben.
Ben sana ne dedim? 40FPS civarı, doğru söylemişim işte.Ama izlediğim videolarda i3 3217u ile GT 720M ile 45 FPS alıyorlardı bir de izlediğim videoda adam bir kod yapıyordu falan.
Ama izleidğim videolarda i3 3217u ile GT 720M ile 45 FPS alıyorlardı bir de izlediğim videoda adam bir kod yapıyordu falan.
Belki sadece ben yaşamışımdır bu sorunu laptoptan oynamayı denediğimde bu şekildeydi bende 8 GB RAM i5 4210u.
Bu arada sırf merakımdan soruyorum 24 GB SSD'yi ne zaman aldınız.
Link rica edebilir miyim?
Sanırım bahsettiğiniz videoyu buldum. Evet 50-60FPS de dolaşıyor ama görüntü kalitesi 1366x768 ve görüntü yırtılıyor bariz bir şekilde. Çamur gibi gözükse bile keyif verecek kadar FPS vermiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.