i3-3217U sistem Windows 10 kaldırır mı?

emrearar

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben Windows 8.1 kullanıcısıyım ve Windows 10'a geçmek istiyorum. Fakat Laptop'um kaldırır mı bilemediğimden size başvurmak istedim. Bilgisayarım Windows 10 kaldırır mı? Önceden Windows 10'a geçiş yapmıştım ama bilgisayarım kasmıştı sonra tekrardan Windows 8.1'e geçiş yaptım Windows 10 Key alıp (orijinal) Windows 10 geçiş yaparsam ve ayarlardan sıfırlama yaparsam bilgisayarım Windows 10 kaldırır mı? Özelliklerim,

Intel Core i3-3217U 1.8GHz.
4 GB RAM.
DirectX11.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben Windows 8.1 kullanıcısıyım ve Windows 10'a geçmek istiyorum. Fakat Laptop'um kaldırır mı bilemediğimden size başvurmak istedim. Bilgisayarım Windows 10 kaldırır mı? Önceden Windows 10'a geçiş yapmıştım ama bilgisayarım kasmıştı sonra tekrardan Windows 8.1'e geçiş yaptım Windows 10 Key alıp (orijinal) Windows 10 geçiş yaparsam ve ayarlardan sıfırlama yaparsam bilgisayarım Windows 10 kaldırır mı? Özelliklerim,

4 GB RAM.
DirectX11.
Kaldırır eski laptop 'um bu özellikteydi.

4 GB RAM.
DirectX11.

Hocam geçmemenizi tavsiye ederim. SSD'niz yok 4 GB RAM var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı