i3 3220 bilgisayar "No Signal" verip kapanıyor

arsasds

Hectopat
Merhaba oyun oynarken bilgisayarım sürekli olarak kapanıyor. Oynadığım tek oyun League of Legends, 5 dk geçtikten hemen sonra monitörümde no signal yazısı ile karşılaşıyorum şimdiden teşekkür ederim.

Not: Sürücüler güncel durumda.

Dosya Ekleri

• ds.png
    22,2 KB · Görüntüleme: 95
350 Watt değil mi?

220 VAC yazıyor 60 50 HZ yazıyor başka bir şey yazmıyor
Gördüğüm kadarıyla 350W ekran kartınız diğer bileşenleriniz nedir yetiyor mu kontrol edelim.

Gördüğüm kadarıyla 350W ekran kartınız diğer bileşenleriniz nedir yetiyor mu kontrol edelim.

AMD HD Radeon 6570.
Ekran kartı modelini de atar mısın?

AMD HD Radeon 6570.

220 VAC yazıyor 60 50 HZ yazıyor başka bir şey yazmıyor

AMD HD Radeon 6570.

AMD HD Radeon 6570.
Peki bu sorunu eskiden yapıyor muydu? Veya siz parça değiştirdikten sonra mı oldu? Eğer durduk yere yapmaya başladıysa PSU nun içindeki bileşenler ısıdan ve elektrikten dolayı hasar görmüştür ve sisteminize düzgün güç veremiyordur.

1 Yıl önce aldım bu bilgisayarı 2. el idi aldığım günden beri yapıyor öncesini bilmem.
Bilgisayarınızda kaç fan var? Fan sayısı yetersiz kalmış olabilir.

1 Tane büyük fan var ekran kartının altında küçük bir fan var o kadar.

1 Yıl önce aldım bu bilgisayarı 2. el idi aldığım günden beri yapıyor öncesini bilmem.

1 Tane büyük fan var ekran kartının altında küçük bir fan var o kadar.
Sizden önce kullanan kötü kullanmışta olabilir, fan yetersiz kalmışta olabilir emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…