sandmanx07
Picopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- // XEON E3 1230 3.20 GHZ // 16 GB RAM // ZOTAC GTX 770 2 GB // 256 GB SSD 500-550MB // WINDOWS 10 PRO //
Duruyordu masaüstünde bir an kapandı şimdi RAM'leri çıkarıp taktım bilgisayarı açtım kendisi kapanıp yeniden açıyor çözümü nedir?
Sorun neyde olabilir en son Minecraft girdim çıktım 5 dk masaüstünde bilgisayar no signal verdi ekran kartı arıza mı yaptı.
BIOS pilini çıkarıp takmalı mıyım?
Ekran kartı sıcaklığından dolayı mı kapattı çözümü yokmu arkadaşlar
Kimse yazmasa da.
Sorunu çözdüm babamla RAM'leri çıkardık BIOS pilini çıkardık taktık çıkartık en az 10 kere çıkarıp takmışızdır sonra American ekranı geldi BIOS'a girip Advanced'den boot sekmesine geldim orada boot falan bir şey yazıyordu legacydi onu UEFI yaptım sonra #1 isimli olan şeyi DVD CD'den hard disk yaptım açıldı bilgisayar PSU'dan kaynaklı diye çok korktum.
Sorun neyde olabilir en son Minecraft girdim çıktım 5 dk masaüstünde bilgisayar no signal verdi ekran kartı arıza mı yaptı.
BIOS pilini çıkarıp takmalı mıyım?
Ekran kartı sıcaklığından dolayı mı kapattı çözümü yokmu arkadaşlar
Kimse yazmasa da.
Sorunu çözdüm babamla RAM'leri çıkardık BIOS pilini çıkardık taktık çıkartık en az 10 kere çıkarıp takmışızdır sonra American ekranı geldi BIOS'a girip Advanced'den boot sekmesine geldim orada boot falan bir şey yazıyordu legacydi onu UEFI yaptım sonra #1 isimli olan şeyi DVD CD'den hard disk yaptım açıldı bilgisayar PSU'dan kaynaklı diye çok korktum.
Son düzenleme: