PIRIL PIRIL PC GRAFİKLERİNE ULAŞINGT 1030 oyun için yapılmış bir kart değil. Low ayarda, düşük çözünürlükte ve kötü bir FPS ile oynarsın. Böyle bir oynu oynamak hiç zevk vermez. GTX 1050 Tİ öneririm.
Çok teşekkür ederim kardeşimDüşük ayar. 720p çok rahat, 1080p 30+ oynarsın.
Dostum sen git bir eski ekran kartların tanımına bak orda da neler yazılmış neler şimdi günümüz için yeterli oldukları anlamına mı gelir bu. Bir AAA oynunu single player modunda 30 FPS oynarsın. Ama PUBG gibi bir oynu 30 FPS oynayamazsın zevk alamazsın. Parana yazık olur sadace GTX 1050 Tİ aşağısı PUBG kurtarmaz. GT 1030 1024x720 atari çözünürlükte, bütün ayarlar düşükte 30 FPS alıyorsun. Yoğun çatışmalarda aşırı grafiklerin bulunduğu bölgelerde bu daha da düşecek sen zar zor hareket ederken adam 60 FPS ile beynine verecek. PUBG'de 1080p 60 FPS yakalayamazsan zevk vermiyor. Aynı ekran kartını kullanıyorum biliyoruz da konuşuyoruz.
Mönitör zaten 1366x768pDostum sen git bir eski ekran kartların tanımına bak orda da neler yazılmış neler şimdi günümüz için yeterli oldukları anlamına mı gelir bu. Bir AAA oynunu single player modunda 30 FPS oynarsın. Ama PUBG gibi bir oynu 30 FPS oynayamazsın zevk alamazsın. Parana yazık olur sadace GTX 1050 Tİ aşağısı PUBG kurtarmaz. GT 1030 1024x720 atari çözünürlükte, bütün ayarlar düşükte 30 FPS alıyorsun. Yoğun çatışmalarda aşırı grafiklerin bulunduğu bölgelerde bu daha da düşecek sen zar zor hareket ederken adam 60 FPS ile beynine verecek. PUBG'de 1080p 60 FPS yakalayamazsan zevk vermiyor. Aynı ekran kartını kullanıyorum biliyoruz da konuşuyoruz.
ben zaten bu kartı yeni aldım GTX1050 Tİ alacak para yo zaten alsamda sistemim besliyemiycek param GT1030 yettiBen söyleyeceğimi söyledim. Gerisi sana kalmış.
daha almadım kardeşim inşallah pazart alıcam seni burdan bilgilendiririm görüşlerin için saolasınHayırlı olsun o zaman ne diyelim. Nasıl performans aldın beğendin mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.