i3 3240 İşlemci İçin Fan Tavsiyesi

Arma 3 multiplayer oynuyorum hocam masaüstünde durunca %0 cpu kullanımı
Arma 3 de server 20 kişiye yakın oyuncu oldugunda bi sorun olmuyor 50 60 kişi olunca serverda bu sorun oluyor yarım saate bir girip cıkmam gerekiyor buda beni deli ediyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
video böylemi paylaşılıyor bilmiyorum ama yardımcı olabilir.

64 bit işletim sistemi kurup bide öyle mi denesem yararlı olur mu

bios ayarlarında mı problem olabilir 2 sn %100 oluyor sonra geri normale dönüyor dönerkende oyun cıldırıyor
biosta işlemci %100 olunca performansı düşür gibi bişey aktifse oyun ondan cıldırıyor olabilir mi
Ekran kartını direk taktım driverinı kurdum ona biosta ayar felan yapılacakmıydı
windows 7 nin güncellemeleri yükleyince cpuda daha fazla yer kaplar felan diyolar
İnternette mantıklı mantıksız ne gördüysem denemeye basladım durumum o kadar kötü :(

Her önüne geleni denersen olmaz öyle. Daha çok zarar verirsin sistemine. Artık darboğazdan şüphelenmeye başladım ben. Öncelikle şöyle başlayalım ;

1-Tüm donanım özelliklerini yaz buraya.
2-Temizinden Windows 8.1 64 bit kur bilgisayarına.
3-Sen tüm donanım özelliklerini yazdıktan sonra tüm driverlarını benim attığım linklerden indirirek devam edeceğiz.
4-Kurulumlar bittikten sonra ise sana bir Internet Security sağlayan bir program bulalım. Lisanslı alabilme imkanın var ise daha iyi olur.

Adım adım gidicez. Sizden cevap bekliyorum. Özellikle donanımın özelliklerini biran önce yazmalısın.

Kolay yolu var mı onun laptoba güncelleyeyim dedim calısıyo siyah ekrana bişey gelmiyodu zor yapmıstım :D

Anakart hep böyle sorun cıkaracaksa yenileyebilirim aslında 1 2 ay sonra simdilik idare edebilecek bi yönteminiz bios güncellemesiyle bi baslıyoruz

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı