i3 3240 sisteme ekran kartı önerisi

Daha fazla  
i3 3240 işlemci kullanıyorum onboard olarak ama artık bir şeyler değiştirmek istiyorum. 1500 TL bütçe ile RX570 mi almalıyım yoksa işlemci değiştirme falan mı? Ne yapmam daha doğru olur bilemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

İslemcin düşük. Bu yüzden islemcini degistirmeni oneririm. Arkadasinda dedigi gibi maksimum RX 560 takabilirsin ama ben islemciyi degistirmeni oneririm.

İ5 3570K ile RX 480 8Gb kullandım uzun süre iyi performans aldım daha sonra İ7 3770 ile 1080 Ti ye geçiş yaptım çok memnunum.

2C/4T bir işlemci olduğu için; özellikle CPU'yu aşırı sömüren ağır oyunlar oynamak gibi bir hedefiniz varsa maksimum GTX 750 Ti öneririm, ortaya karışık her kategoriden senaryolu oyunlar da oynamak istiyorsanız 1050/1050 Ti'ya kadar çıkabilirsiniz, yalnız bu kartı sıfır olarak almayın sakın, RX 570 gibi fiyatını hak eden bir ürün değil. Sisteminizden optimum seviyede sağlıklı ve stabil sonuçlar almak istiyorsanız RAM miktarının minimum 8 GB olmasına da dikkat edin. 1500 TL bandında ise i7 2600 + ikinci elde 570'in muadili olan GTX 970 kombosu da yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı