i3 3470 yükte 95 dereceye ulaşıyor

Turbox mu kullanıyorsunuz o işlemci genelde Turbox sistemlerde olur.
Hayır bilgisayarcı dan toplamisitim ilk aldığım zaman üstünde AMD Radeon HD 6870 ekran kartı vardı ve işlemci o zamanlar 105 derce idi götürdüm aldığım yere oyunlar felan kasiyo diye Dediki virüs var ordan bir şeyler yaptı ondan sonra da kasma gitti ama işlemci suandada aşırı ısınıyor ne yapsam anlamadım
Masaüstüne göre yine fazla.
Aynı sistemi amcamın oğlu da aldı onun islmeci 70 geçmedi

Arkadaşlar, dilimizi biraz düzgün konuşalım, imla kurallarına dikkat etmeye çalışalım. Bu forumda cezası var ve pek hoş gözükmüyor açıkçası. Konuya gelelim, arkadaşın işlemcisi neden ısınıyor bakalım. Arkadaşlar termal macun demişler evet ihtimal dahilinde ama ısı çok absürt bir seviyede olduğundan bunu geçiyorum. Virüs diyen olmuş, olabilir ama virüsün işlemciyi %100 kullansın ki ısınsın, böyle durumda da arkadaş bilgisayarı kullanamazdı, bunu da geçiyorum. Hava akışı diyen olmuş, doğru buda ihtimal dahilinde ama ısı değeri aşırı yüksek olduğundan hava akışı 10 derece düşürse yine de fazla bir değer olur, bunu da geçiyorum. Tahminimce işlemci soğutucusu işlemciye tam basmıyor (tam oturtulamamış) veya ayaklarından en az biri kırık olabilir.

Arkadaşlar, dilimizi biraz düzgün konuşalım, imla kurallarına dikkat etmeye çalışalım. Bu forumda cezası var ve pek hoş gözükmüyor açıkçası. Konuya gelelim, arkadaşın işlemcisi neden ısınıyor bakalım. Arkadaşlar termal macun demişler evet ihtimal dahilinde ama ısı çok absürt bir seviyede olduğundan bunu geçiyorum. Virüs diyen olmuş, olabilir ama virüsün işlemciyi %100 kullansın ki ısınsın, böyle durumda da arkadaş bilgisayarı kullanamazdı, bunu da geçiyorum. Hava akışı diyen olmuş, doğru bu da ihtimal dahilinde ama sıcaklık değeri aşırı yüksek olduğundan hava akışı 10 derece düşürse yine de fazla bir değer olur, bunu da geçiyorum. Tahminimce işlemci soğutucusu işlemciye tam basmıyor (tam oturtulamamış) veya ayaklarından en az biri kırık olabilir.

Evet arkadaş aceleyle mi yazıyor anlayamadım. Her türlü ihtimalide değerlendirmek istedim belki Çin malı kullanmıştır diye (belki).

Evet arkadaş aceleyle mi yazıyor anlayamadım. Her türlü ihtimalide değerlendirmek istedim belki Çin malı kullanmıştır diye (belki).

Kardeş.

Arkadaşlar, dilimizi biraz düzgün konuşalım, imla kurallarına dikkat etmeye çalışalım. Bu forumda cezası var ve pek hoş gözükmüyor açıkçası. Konuya gelelim, arkadaşın işlemcisi neden ısınıyor bakalım. Arkadaşlar termal macun demişler evet ihtimal dahilinde ama ısı çok absürt bir seviyede olduğundan bunu geçiyorum. Virüs diyen olmuş, olabilir ama virüsün işlemciyi %100 kullansın ki ısınsın, böyle durumda da arkadaş bilgisayarı kullanamazdı, bunu da geçiyorum. Hava akışı diyen olmuş, doğru bu da ihtimal dahilinde ama sıcaklık değeri aşırı yüksek olduğundan hava akışı 10 derece düşürse yine de fazla bir değer olur, bunu da geçiyorum. Tahminimce işlemci soğutucusu işlemciye tam basmıyor (tam oturtulamamış) veya ayaklarından en az biri kırık olabilir.

O dediğin işlemi kendim yapabilir miyim yoksa bilen birine mi yaptırmalıyım
acaba.

Tecrübeli değilseniz bilen birinin yapması daha iyi olur keza yanlış bir hareketle tırnaklar çok kolay bir şekilde yamulup kırılabiliyor.
Kardeş biraz geç oldu ama bilgisayarı gösterdim fan yerine tam oturmuş dedi işlemcide yeni termal macunu sürüldü acaba ısıyı yanlış ölçüyor olabilirmi kendim ellerimle eledim ekran kartı daha sıcak geldi ama gösterirken işlemci daha sıcak gözüküyor yanlış ölçüyor olabilirmi

Kardeş biraz geç oldu ama bilgisayarı gösterdim fan yerine tam oturmuş dedi işlemcide yeni termal macunu sürüldü acaba ısıyı yanlış ölçüyor olabilirmi kendim ellerimle eledim ekran kartı daha sıcak geldi ama gösterirken işlemci daha sıcak gözüküyor yanlış ölçüyor olabilirmi
Sensör hatası mı acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı