i3 4005U bilgisayar için en iyi işletim sistemi

Ben şu an HDD ile kullanıyorum, alırım bir "Allah kurtarsın!". Berbat bir şey acayip ağır çalışıyor.

Gereksiz hizmetleri kapatıp ShutUp10 programının önerdiği ayarları yapınca ağırlığı biraz olsun kalktı. Sürücü sorunu olmasa anında 8.1 geçerim ama.
Bilirim... En azından idarelik 120GB alın bari HDD Caddy ile kullanırsınız. :(
SATA 1 hızına düşebilir SSD.

Bende de aynı GHz işlemci var AMD sistem SSD taktım Windows 10 kurulu temiz çalışıyor HDD varken kasıyordu ama şu an bir sıkıntı yok SSD takıp temiz bir kurulumla Windows 10 kullanabilirsin.
Kullandığım idarelik SSD bu: Apacer AS350 Panther 95.DB260.P100C 128GB 560/540MB/s 2.5" SATA 3 SSD Disk - incehesap.com
120 GB Windows 10 kurdum içindede 2-3 oyun var yandada HDD takılı 500 GB kullanıyorum HDD eski olmasına rağmen sorunsuz sıkıntısız bir şekilde çalışıyor :)
Tavsiyem bütçen az ise böyle düşük GB SSD'leri tavsiye edebilirsin sadece Windows'u kurmak ve yanına 2-3 oyun sığdırmak işin sistemin zaten düşük bir sistem yüksek GBlı oyunları oynatmaz muhtemelen o sana yetecektir aynı sıkıntı bende de var biliyorum
SSD indirimdeyken 180'lerde birşeydi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı