i3 4130, DDR3 vs G4560, DDR4 Sistem

Daha fazla  
1. Sistem 500 TL.
  • İ3 4130 (250 TL 2. el)
  • ASUS H81M-K DDR3 1600 (150 TL Sıfır)
  • HI-LEVEL 8GB DDR3 1600 (100 TL 2. el)
  • Sapphire HD6570 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11

2. Sistem 585 TL.
  • MSI H110M-PRO VD (160 TL Sıfır)
  • Intel Pentium G4560 (250 TL Sıfır)
  • Hi-Level 8GB 2133 DRR4 (175 TL 2. el)
  • Sapphire HD6570 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11

Şimdi arkadaşlar bu iki sistemden hangisi daha çok performanslı olur oyunlarda? Hangisi daha yüksek FPS verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
@felixleo Hocam ne yapıyorsunuz. Fotoğraf yüzünden @BERWAR sandım bir an sizi :kedi:

Diyorum Berwar böyle yazmaz :ıslık:

Şimdi arkadaşlar bu iki sistemden hangisi daha çok performanslı olur oyunlarda?

G4560 çok daha iyidir. Yani 2.sistem.

Ama Hi-Level marka RAM önermem.

MSI H110M alırsan bios güncellemesi yapmak zorundasın yapmadan kullanamazsın G4560 ile.

2. 585 TL'lik sistem daha mantıklı. Nedeni ise;
1- Daha güncel
2- Daha performanslı
3- İleriye dönük
Karar senin önerimi sundum.
Not: G4560 için, BİOS güncellemesi gerekmekte. Bir de Hi-Level marka değilde, Corsair, Kingston, Crucial, G-Skill gibi markalardan almanı öneririm.

FPS fark etmez. Zaten verim alamazsınız HD6570 ile. Oyunlarda Dual-Core işlemciyle dağlar kadar fark olmaz yani. Alacaksanız daha güncel bir ekran kartı seçmelisiniz. Eğer almadıysanız da bu tarz bir yatırım mantıksız olacaktır.

RAM'leri Hi-Level almayın. Özellikle de ikinci elde.

FPS fark etmez. Zaten verim alamazsınız HD6570 ile. Oyunlarda Dual-Core işlemciyle dağlar kadar fark olmaz yani. Alacaksanız daha güncel bir ekran kartı seçmelisiniz. Eğer almadıysanız da bu tarz bir yatırım mantıksız olacaktır.

RAM'leri Hi-Level almayın. Özellikle de ikinci elde.

Ekran kartım şuan'da elim'de mevcut sadece işlemci,Ram,ana kart alacağım. Ekran kartı şimdilik duracak ileride ekran kartımı değiştireceğim. 2.Sistemi almaya karar verdim alacağım ana kart BİOS güncel bir şekilde gelecek işlemci çalışır o halde değil mi ?
Ram olarak'da başka marka alırım uyarınız için teşekkürler.
Yani sonuç olarak 2.Sistemi alıyorum ana kartı güncel şekilde.
Herhangi bir sorun olmaz değil mi ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı