i3-4130 PC iyi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam elinizdeki 1 tane kablo var sadece. Zaten yeni anakarta geçtiğiniz zamanda format atmanız gerekecek, durmadan format atmayın diye dedim.

Neye çözüm istiyorsunuz tam olarak hocam?

Otomatik onarımdan çıkamıyorum, yardım edin. Öyle ekranda kaldı, gelişmiş seçenekler var orada da her şeyi denedim, CMD bir komut yok mu format atmak yani.

Böyle bir hata.

Nasıl yani ya çıldırmak üzereyim resmen yem kendi HDD böyle hata veriyor hem de yeni aldığım HDD böyle veriyor ama adam bana verirken içindeki verilerini sildigini söyledi.

@He stole my money
Resime bakın.

@He stole my money

Otomatik onarımdan çıkamıyorum, yardım edin. Öyle ekranda kaldı, gelişmiş seçenekler var orada da her şeyi denedim, CMD bir komut yok mu format atmak yani.
En kolay çözüm herzamanki gibi format ama bu sefer eski HDD'yi çıkarın ve yenisine kurun. Çok kez sizden eski HDD'nizin sağlık ve test bilgilerini istedim ama yapmıyacağınıza göre ve durmadan Windows çöktüğüne göre HDD bozuk. Çöpe atın gitsin, ne diyeyim.

Hayır hocam ne çöpü ya? Satarım ben onu. Neyse şimdi aktifseniz yenisini takacağım ve bana yardım etmeniz gerekecek. USB'de hâlâ format var. Artık siz söylersiniz ben de yaparım.

Hocam bir de https://shbd.io/s/AFBza8HA bu mu iyi yoksa diğer 500 mü? Ama bunun da arka demir parçaları fotoğrafta gözükmüyor 350TL olan.

Hayır hocam ne çöpü ya? Satarım ben onu. Neyse şimdi aktifseniz yenisini takacağım ve bana yardım etmeniz gerekecek. USB'de hâlâ format var. Artık siz söylersiniz ben de yaparım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bir de https://shbd.io/s/AFBza8HA bu mu iyi yoksa diğer 500 mü? Ama bunun da arka demir parçaları fotoğrafta gözükmüyor 350TL olan.
Canınız hangisini istiyorsa onu alın. Arkadaki demirler ise adamın dediğine göre kırmalı olduğu için GPU takıcağı zaman kırmış, aynı sizin yaptığınız gibi.

@He stole my money

Hocam yine ceza yedim. Ama ben kablo aldım, bir de bilgisayar tamire gideceğim. Bunlar macun, işlemci, HDD, anakart; ekran kartı falan bunları monte ederken toplam ne kadar tutar? Bir de benim USB format gitmiş. Yine internet kafeye gitmek gerek.

Bir de hocam termal macun ne kadar yapıyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa toplamaya ilden ile değişir ama en az 1000TL civarı ister. Macun değişimi 400 civarı.

Kasa toplamaya ilden ile değişir ama en az 1000TL civarı ister. Macun değişimi 400 civarı.

Hocam bilgisyar ciya görürdüm her şeyi yaptım ama ekran kartını takınca no signal hata veriyor ekran kartını çıkarınca ekran geliyor bunun sebebi nedir acaba bozuk mu?

Hocam bilgisyar ciya görürdüm her şeyi yaptım ama ekran kartını takınca no signal hata veriyor ekran kartını çıkarınca ekran geliyor bunun sebebi nedir acaba bozuk mu?
Monitörün kablosunu ekran kartına takıyorsunuz değil mi?

Dosya Ekleri

• 17500883236838163117154378436867.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 3
Evet hocam sizin attığınız hdm kablo aldım monitör kablosunu takıp başını da ekran kartı taktım görüntü yok.

Bilgisayar açar açmaz no signal deyip böyle ışık veriyor.

@He stole my money
Ekran kartını bilgisayarcıda denemişmiydiniz? Birde anakartta HDMI çıkışı varsa oraya takıp bir çeviricinin düzgün çalışıp, çalışmadığını test edin. Malum VGA çeviricilerin çalışmama olasılıkları yüksek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…