i3-4130 PC iyi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ama hocam içimde hâlâ bir korku var ya aldıktan sonra bir sıkıntı çıkarsa veya bir parçası eksik SE veya vida ya da hani PC montaj yapılırken ilk önce demir montaj edip sonra anakart takiyoruz o gerekl mi bir de?

Sabırla beklemek gerekiyor bu 2.el ilanlarında, 2-3 gün sonra yazan gördüğüm olmuştu.

Hocam siz bana bu anakart ile eşit bir anakart bulabilir misiniz sınır 500-600

Sabırla beklemek gerekiyor bu 2.el ilanlarında, 2-3 gün sonra yazan gördüğüm olmuştu.

Gigabyte B75 benzer veya aynısı nı bulabilir misiniz?

@He stole my money

@He stole my money

Ama hocam içimde hâlâ bir korku var ya aldıktan sonra bir sıkıntı çıkarsa veya bir parçası eksik SE veya vida ya da hani PC montaj yapılırken ilk önce demir montaj edip sonra anakart takiyoruz o gerekl mi bir de?

@He stole my money

@He stole my money

https://shbd.io/s/bZ22Im3w hocam peki bu nasıl
@He stole my money.

ChatGPT sordum bu da güzel dedi Gigabyte B75 ile aynı özelikle dedi.

Son düzenleme:
Vida çokta önemli değil, vida uydurursunuz illaki. Eksik parçada en fazla anakart aynası filan olur sanırım, olmasada olur o. Diğer parçalar içinde kontrol edin.
Sıkıntı konusunda ise diyebileceğim birşey yok. Normalde test etmeniz gerekiyor, bugün temiz çıksa bile yarın veya 5 yıl sonra bozuladabilir. O konuda garanti veremem veya yalan söyleyemem.
Oyüzden satıcının bilgileri özellikle alınki bir sıkıntı çıkarsa enazından en kötü şikayetçi olursunuz.

Ne varsa attım hocam, başka anakart yok attıklarım dışında. İlla B75'e de takılmayın, H61'de işinizi görür.

Bu anakartı ben size attım zaten hocam. Mesajlarıma dikkat edin.

Hocam bir de çift SSD var mı yani yapabilir miyiz örnek benim diyelim 100GB SSD var bir tane daha alsam 100+100 = 200GB olur mu?

Vida çok da önemli değil, vida uydurursunuz illaki. Eksik parçada en fazla anakart aynası filan olur sanırım, olmasa da olur o. Diğer parçalar içinde kontrol edin.
Sıkıntı konusunda ise diyebileceğim bir şey yok. Normalde test etmeniz gerekiyor, bugün temiz çıksa bile yarın veya 5 yıl sonra bozuladabilir. O konuda garanti veremem veya yalan söyleyemem.
O yüzden satıcının bilgileri özellikle alınki bir sıkıntı çıkarsa enazından en kötü şikayetçi olursunuz.

Ne varsa attım hocam, başka anakart yok attıklarım dışında. İlla B75'e de takılmayın, H61'de işinizi görür.

Bu anakartı ben size attım zaten hocam. Mesajlarıma dikkat edin.

Yani anakarti kabloları takarak test yapabilir mi adam PC'ye.

Son düzenleme:
Hocam sizce H61m mi iyi yoksa B75 mi? Adam cevap verdi bu arada.
Pek bir önemi yok doğrusu, hangisi temiz ve uygun ise onu alın. Zaten oyun oynayacaksınız sadece ve ikiside bir avantaj sağlamıyor o konuda. Sadece ekstra X8 yuvaları var.

Pek bir önemi yok doğrusu, hangisi temiz ve uygun ise onu alın. Zaten oyun oynayacaksınız sadece ve ikisi de bir avantaj sağlamıyor o konuda. Sadece ekstra X8 yuvaları var.

Hocam B75 olan adama yazdım sıkıntısız çalışıyor dedi test de yaparım dedi BIOS da güncel miş yani yarın inşallah kısmet ise almaya gideceğim.

Pek bir önemi yok doğrusu, hangisi temiz ve uygun ise onu alın. Zaten oyun oynayacaksınız sadece ve ikisi de bir avantaj sağlamıyor o konuda. Sadece ekstra X8 yuvaları var.

Hocam bazı eşyaları aldım RX 460 2 GB HDD 500GB işlemci olarak i5 3 nesil 4 çekirdekli şimdi hocam geriye kalan bana anakart bana kuşcağız yakın bir anakart bulabilir misiniz size zahmet bir de benim şu an mevcut bilgsiyara bu i5 HDD ekran kartını test yapabilir miyim yani uyumlu mu?

Son düzenleme:
Hocam bazı eşyaları aldım RX 460 2 GB HDD 500GB işlemci olarak i5 3 nesil 4 çekirdekli şimdi hocam geriye kalan bana anakart bana kuşcağız yakın bir anakart bulabilir misiniz size zahmet bir de benim şu an mevcut bilgsiyara bu i5 HDD ekran kartını test yapabilir miyim yani uyumlu mu?
HDD'yi test edebilirsiniz ama işlemciyi değil. Ekran kartınıda test edebilirsiniz.

@Umut sarikaya

"Sadece anakart kaç olur?" diye sorun:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı