Umut sarikaya
Centipat
- Katılım
- 5 Eylül 2024
- Mesajlar
- 320
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Şu kısım:
Eki Görüntüle 2508620
Kırmalı olduğu için kırıldı diye üzülmeyin. Onu sökmeden takamazsınız zaten.
Hocam kartı elinize alın ve kartın şu demir sol tarafı ile bir ölçün, ne demek istediğimi anlarsınız.Ama orası siyah, slota göre aşağıda kalıyor.
Hocam kartı elinize alın ve kartın şu demir sol tarafı ile bir ölçün, ne demek istediğimi anlarsınız.
Eki Görüntüle 2508643
Görüntü kablosunu ekran kartına taktınız mı? HDMI veya DVI bir kablo ile takmanız lazım.Hocam ekrana kartını taktım ama görüntü gelmiyor.
@He stole my money
Ekran kartını çıkarınca da görüntü geliyor. Acaba anakarta mi sıkıntı var?
Görüntü kablosu mu nasıl bir kablo bu hocam?Görüntü kablosunu ekran kartına taktınız mı? HDMI veya DVI bir kablo ile takmanız lazım.
Şu girişlerden biri lazım size:Görüntü kablosu mu nasıl bir kablo bu hocam?
@He stole my money
Şu girişlerden biri lazım size:
Eki Görüntüle 2508860
Eki Görüntüle 2508861
Bir ucunu ekran kartına diğer ucunu ise monitöre bağlıyacaksınız. Aksi taktirde ekran kartı çalışmaz. Monitör modeli nedir?
Monitörünüzün girişleri nedir?Bir de buna para mı vereceğim neyse hocam o zaman siz bana en ucuzunu bulabilir misiniz?
Monitörünüzün girişleri nedir?
Monitörünüzün girişleri nedir?
O siyah şişko güç kablosu, diğeri ise VGA. VGA için çevirici lazım ne yazıkki.