i3-4130 Sistem RAM Takviyesi

Berkay.bs

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 yıl önce toplama bilgisayar almıştım. Özellikleri:

GTA5 oynarken RAM kullanımı %95'e kadar çıkıyor ve bazen oyunda takılmalar oluyor. Bu yüzden RAM takviyesi yapmayı düşünüyorum. Aynı RAM mi almam daha uygun olur yoksa aynı özelliklere sahip daha ucuz bir RAM alsam aynı işi görür mü?

Aynı RAM i alırsan bilgisayar daha stabil çalışır ve dediğiniz GTA V oyunundaki kasmalar ortadan kalkar diye tahmin ediyorum.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anakartına bir göz attım. Anakartında 2 tane RAM slotu var ve 2 ram slotu olduğuna göre Dual Channell olarak çalıştıracaksın bu ramleri. Benim tavsiyem aynı RAM'den bir tane daha al bir sıkıntı çıkmaz. Fakat farklı bir ram alıp riske girmeni önermem çünkü başka forumlarda ve buradada okuduğum kadarıyla farklı marka farklı ram dual channel olarak çalıştırılınca sıkıntı çıkabiliyormuş %40-%50 ihtimalle. Benim görüşüm aynı RAM'den bir tane daha al ve keyfine bak. Bu arada o oyunda 4GB RAM %90-95 kullanılması normal çünkü gta 5 zaten minimum 4gb istiyor 8gb yapman seni rahat ettirecektir. Görüşümü belirttim, istersen başka kişilerin görüşlerinide al derim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı