i3 4130 Sistem Yenileme

Emre Geyik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sistemimi yenilemek istiyorum. Genellikle Counter Strike : Global Offensive oynuyorum.
Zaman zaman oyun sırasında FPS dropları yaşıyorum. O yüzden işlemcimi değiştirmem gerektiğini söylediler. Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.

İşlemci : Intel Core i3-4130 3.40GHz
Ekran Kartı : ASUS HD 7790
Kasa : Cooler Master 600 W

Anakartı bilmiyorum ama sanırsam 180 liraya almıştım. Yani anlayacağınız orta düzey bile denemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, sistemimi yenilemek istiyorum. Genellikle Counter Strike : Global Offensive oynuyorum.
Zaman zaman oyun sırasında FPS dropları yaşıyorum. O yüzden işlemcimi değiştirmem gerektiğini söylediler. Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.

İşlemci : Intel Core i3-4130 3.40GHz
Ekran Kartı : ASUS HD 7790
Kasa : Cooler Master 600 W

Anakartı bilmiyorum ama sanırsam 180 liraya almıştım. Yani anlayacağınız orta düzey bile denemez.
İ3 4130 CS:GO gibi bi oyunu çok rahat oynatır. Şahsen drop yaşamıyorum. Ekran kartını değiştirmenizde fayda var. Ayrıca kaç GB RAM kullanıyorsuınuz ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı