i3 4160 sisteme RX 570 alınmalı mı?

Zerostike

Megapat
Daha fazla  
Şu anda kullanmış olduğum sistem aşağıdaki gibidir.
  • Anakart: MSI H81M-P33
  • RAM: HyperX Fury 8GB 1600MHz
  • İşlemci: i3 4160
  • Ekran Kartı: Asus GTX 750Tİ
  • HDD: WD 1TB
  • Psu: Frisby 400W

Arkadaşlar malum RX fiyatları bugünlerde uygun fiyatlarda. RX 570 de 835 TL civarında geziyor. Ben de bu sistemi biraz güçlendirmek istiyorum PUBG gibi oyunları rahat oynayamıyorum. RX 570 alsam darboğaz çok yaşar mıyım? Alırsam PSU da değiştireceğim büyük ihtimal. Belki bulursam ilerde i5 4460 alabilirim 2.el olarak ne dersiniz RX 570 almalı mıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU sıkıntı çıkartabilir. İşlemcin, RX570'e kesinlikle darboğaz yapar. Ayrıca PUBG için, bellekte eklemen gerekecek. Bunları göz önünde bulundurup sistemi yükseltme imkanın varsa, al.

Arkadaşlar malum RX fiyatları bugünlerde uygun fiyatlarda. RX 570 de 835 TL civarında geziyor. Ben de bu sistemi biraz güçlendirmek istiyorum PUBG gibi oyunları rahat oynayamıyorum. RX 570 alsam darboğaz çok yaşar mıyım? Alırsam PSU da değiştireceğim büyük ihtimal. Belki bulursam ilerde i5 4460 alabilirim 2.el olarak ne dersiniz RX 570 almalı mıyım ?
Bence hiç değiştirme işlemci darboğaz yaratabilir ikinci el eski düzey iyi bir ekran kartı al yada rx 560 tercih edebilirsin.

Rx 560 alırsam performansta pek fark olacağını sanmıyorum. Zaten Psu da alacağım. Ram de Pubgde 6gb falan kullanıyor o da yeterli. Tek sorun işlemci çok performans kaybettirir mi veya drop yaşar mıyım? i5 4460 aldığımda nasıl olur yine darboğaz olur mu besleyebilir mi?

Hocam ekran kartını aldınız mı? Benim de ekran kartım 750 ti'ydi. RX 570'e geçiş yaptım ama işlemcim pentium G3258. Son çıkan oyunlarda fena darboğaz yapıyor. Yaşadığım şehirde i5 işlemci bulamadım. Bu işlemciyi almayı düşünüyorum. Eğer aldıysanız sizde durum ne?

Ben i5 4460 la GTX 1050ti kullanıyorum bi sorun yok RX 570 ide rahatlıkla besler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı