KuzeyGedikoğluOfficial
Megapat
Daha fazla
Selam Aleyküm...
1000 TL ile en performanslı sistemi topladığımı düşünüyorum. Bazı arkadaşlar o ekran kartını o paraya nasıl aldın bellekler o kadar ucuz değil gibi ''ÖN YARGI'' içeren yorumlar yapmadan önce bilgilendirmemi yapıyım. Sistemi 1, 2 gün içinde direk toplamadım. Yaklaşık 4 ay gibi bir sürede topladım, belkide daha fazladır. Toplamak isteyen arkadaşlara tavsiyemdir.
Sistem özellikleri;
1000 TL ile en performanslı sistemi topladığımı düşünüyorum. Bazı arkadaşlar o ekran kartını o paraya nasıl aldın bellekler o kadar ucuz değil gibi ''ÖN YARGI'' içeren yorumlar yapmadan önce bilgilendirmemi yapıyım. Sistemi 1, 2 gün içinde direk toplamadım. Yaklaşık 4 ay gibi bir sürede topladım, belkide daha fazladır. Toplamak isteyen arkadaşlara tavsiyemdir.
Sistem özellikleri;
- Intel Core İ3 4160 (Kutusu faturası mevcut 250 TL)
- MSI H81 anakart (Anakartı sıfır aldım 185 TL)
- 8 GB 1600 MHZ BALISTIX bellek ( İkinci el olarak sahibinden sitesinden aldım 150 TL)
- ASUS GTX 750 TI (Ekran kartını arkadaşımdan aldım 270 TL )
- WD 120 GB SSD ( Bunu henüz almadım sıfır olarak alacağım 170 TL )
- AEROCOOL WERKHO 2( Bunu almak zorunda değilsiniz gereksiz olarak görürseniz eğer, o yüzden buna fiyat yazmıyorum)
- HP PAVILION 570 boş kasa ve üzerinden çıkan 300 W +80 güç kaynağı ( Letgo'dan buldum 75 liraya aldım)
- WD 750 GB 2.5 HDD (eski laptobumun bad sector bulunduran harddiski, elimde bulunduğu içine kadar olduğunu yazmadım, zaten yedekleme amaçlı kullanıyorum )
Son düzenleyen: Moderatör: