i3 4160 ve 750 Ti sistem toplama

Daha fazla  
Selam Aleyküm...

1000 TL ile en performanslı sistemi topladığımı düşünüyorum. Bazı arkadaşlar o ekran kartını o paraya nasıl aldın bellekler o kadar ucuz değil gibi ''ÖN YARGI'' içeren yorumlar yapmadan önce bilgilendirmemi yapıyım. Sistemi 1, 2 gün içinde direk toplamadım. Yaklaşık 4 ay gibi bir sürede topladım, belkide daha fazladır. Toplamak isteyen arkadaşlara tavsiyemdir.
Sistem özellikleri;
  • Intel Core İ3 4160 (Kutusu faturası mevcut 250 TL)
  • MSI H81 anakart (Anakartı sıfır aldım 185 TL)
  • 8 GB 1600 MHZ BALISTIX bellek ( İkinci el olarak sahibinden sitesinden aldım 150 TL)
  • ASUS GTX 750 TI (Ekran kartını arkadaşımdan aldım 270 TL )
  • WD 120 GB SSD ( Bunu henüz almadım sıfır olarak alacağım 170 TL )
  • AEROCOOL WERKHO 2( Bunu almak zorunda değilsiniz gereksiz olarak görürseniz eğer, o yüzden buna fiyat yazmıyorum)
  • HP PAVILION 570 boş kasa ve üzerinden çıkan 300 W +80 güç kaynağı ( Letgo'dan buldum 75 liraya aldım)
  • WD 750 GB 2.5 HDD (eski laptobumun bad sector bulunduran harddiski, elimde bulunduğu içine kadar olduğunu yazmadım, zaten yedekleme amaçlı kullanıyorum )
1000 lira gibi bir bütçe ile bence en performanslı sistem. Ben performansından memnunum şu anda üzerinde emanet bir harddisk var 80GB sistem onda kurulu olduğu halde açılış ve kapanış hızlı. SSD taktığım taktirde dediğim fiyat civarına çıkıyor. Ben işlemci soğutucusunu beğenmediğim için ayrıca soğutucu aldım. O yüzden onu fiyat listesine eklemedim. Ön yargılı arkadaşlar için tekrar söylüyorum. Yaklaşık 4 ay sonucu bu fiyatlar ile aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı