i3 4160 ve GTX 750 Ti Sistem Toplama

Senin oynamak istediğin oyunları ben şuan oynuyorum, sistemim de bu, Asus m5a97 r2.0 anakart, fx6300 işlemci, coolermaster 912 haf advanced 750w kasa, wd 1tb purple hdd, sapphire hd5570 ekran kartı, gskill ripjaws cl9 2*4gb 1600 mhz ram, aoc i2269vwm monitör. 1920x1080 çözünürlük'te league of legends'i gölgeler kapalı diğlerleri ultra en dusuk 35 fps'yi görüyorum oda 5v5 ejderha bölgesinde savaşa girince oluyor.
Diğer bölgelerde ve ufak çaplı savaşlarda en düşük 45 oluyor, stabil 50 60 arası oynuyom problem olmuyor. Cs:go'yu orta yüksek ayarda 8vs8, flash, smoke, molotof, bombaları aynı anda atıldığında 35 fps ye düşüyor, en yüksek fps'yi 78 olarak gördüm. Stabil olarak 45 60 arası oynatıyor. Bende bu sistemim'e salı günü msi gtx 750 ti ekleyeceğim, testini yapıp buraya sonuçları paylaşacam.

o zaman bütçemi biraz daha arttırarak şu sistemi oluşturmak mantıklı olacak;
pc.png

mümkünse bir de uygun fiyatlı bir monitör tavsiyesi alabilir miyim ? teşekkürler

@Zeus1992 hocam benimde ilk düşüncem amd sistem kurmaktı ama intelin bu oyunlarda daha verimli olduğunu gördüm ama aldığınız fps ler gayet güzelmiş.

BenQ RL2240HE 21.5" 1ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD Led Oyuncu Fiyatı
AOC 21.5" i2269Vwm GENİŞ EKRAN LED IPS MONİTÖR - Vatan Bilgisayar
Bu 2'sini öneriyorum, ben i2269'u kullanıyorum, IPS olduğun'dan bazen film açtığımda, yatağıma geçip izliyom. Uzak mesafeden bile görüntü'sü etkilenmiyor ama internet'ten alışveriş yapabiliyorsanız benq'in oyuncu monitörünü kaçırmayın.

o
Eki Görüntüle 90858

@Zeus1992 hocam benimde ilk düşüncem amd sistem kurmaktı ama intelin bu oyunlarda daha verimli olduğunu gördüm ama aldığınız fps ler gayet güzelmiş.
Bide çok kötü bir ekran kart'ı ile bu fps'yi alıyorum, dün çözünürlüğü düşürerek test yaptım, 1440x900 pixel de league of legends'i gölgeler dahil ultra ayarda en düşük 55 fps aldım. Gtx750 ti'yi %100 önümüzdeki salı günü alıp 1080p de testlerini yapacağım.

Hayırlı olsun, deneyimlerinizi yine bir konu açıp diğer arkadaşlara paylaşırsanız, herkese yardımcı olmuş olursunuz.

tabi ki sistemi aldığımda inceleme konusu açmayı düşünüyorum sistem içime sindi fakat fiyatı bütçemi biraz aştığı için hemen alamayacağım malesef. Bu arda sizin yeni ekran kartı incelemenizi de bekliyor olacağım :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı