S
Shovery
Ziyaretçi
Ben bu forumda daha işlemcim bozuldu yardım edin diyeni görmedim. Bu işlemci, ekran kartı değil.OC yapmak istemiyorum işlemcinin daha hızlı ömrünü kısaltıyor.
Ben bu forumda daha işlemcim bozuldu yardım edin diyeni görmedim. Bu işlemci, ekran kartı değil.OC yapmak istemiyorum işlemcinin daha hızlı ömrünü kısaltıyor.
Evet dedirtiyor. Genelde oyunlarda ve işlemciye yük bindiren durumlarda.Peki farkını gördün mü? Yani stock soğutucudan geçince dünya varmış dedirtiyor mu? Tam olarak ne fark ediyor.
Ben eski AMD Athlon işlemcimi OC yaparak 8 sene stock soğutucu ile kullandım ve kasada haliyle eski havalandırması zayıf bir kasa idi. İşlemci bana mısın demedi. Hala da o bilgisayarım tıkır tıkır çalışıyor. Ben şimdiye kadar işlemcimi 3-5 yıl kullandım yandı gitti diyeni duymadım, işlemciyi alıp 10 sene kullanacağım o yüzden istemiyorum derseniz o ayrı.OC yapmak istemiyorum işlemcinin daha hızlı ömrünü kısaltıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.