Çözüldü i3-5005U dizüstü bilgisayar nasıl hızlandırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
1574179508007.png

hocam kullanım böyle

Hocam "Yapılabilir" yazdım. Sondaki -abilir eki, cümleye olasılık anlamı katar. Kesin yapılır diye bir şey demedim.
Üstelik laptopta parçlar, anakarta lehimli hâlde gelir. Değiştirilme şansı %99,8.

Burasını nasıl açıyorsunuz?
Görev Yöneticisini açıp performansa tıklamanız yeterli 🙂
Anakart ne destekliyorsa o. Desteklenmeyen RAM, PC'nizin hata vermesine sebep olur.
Hocam ben birazcık şanslıyım sanırım 2 bellek slotu var Mhz'leri soketleri uyumlu olursa marka farketmez değil mi ?

Laptop kutusuna baktım 1600 mhz 4 gb ddr3l Samsung bellek var. Ve eş değer belleklere göre pahalı mesela ben Kingston RAM alsam uyumlu olur mu ?
Eşdeğer özellik'de bellek bulup Dual Channel olarak kulanabilirsiniz. Aynı RAM'i bulmanız gerekmiyor.

Görev Yöneticisini açıp performansa tıklamanız yeterli 🙂

Hocam ben birazcık şanslıyım sanırım 2 bellek slotu var Mhz'leri soketleri uyumlu olursa marka farketmez değil mi ?
Anakartınız kaç DDR RAM destekliyorsa onu alın. Mesela DDR2 destekliyor. DDR2 RAM alın.
Ve evet farketmez. Yeter ki DDR uyumlu olsun.

Eşdeğer özellik'de bellek bulup Dual Channel olarak kulanabilirsiniz.
Teşekkürler Hocam
Anakartınız kaç DDR RAM destekliyorsa onu alın. Mesela DDR2 destekliyor. DDR2 RAM alın.
8+4 GB kullanabilir miyiz hocam ?

Konu dışı olacak ama bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmak zorunda değilsiniz hocam, insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı